tako jednostavno

Poznate lepotice služe se ISTIM trikom: Ovo je jedini trendi način da nosite džemper narednih meseci

1


Da, čak i najobičniji, najtopliji i najudobniji odevni predmet može da bude statement komad koji podiže svaku modnu kombinaciju na sasvim novi nivo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ko kaže da vam za efektan izgled tokom jeseni treba preskup kaput ili čizme sa štiklom u kojima se molite da ne padne kiša? Čak i komotni i pristupačni komadi za svaki dan mogu da pretvore svako izdanje u trendi varijantu kakve viđamo na influenserkama!


Jedan od njih svakako je džemper, a primetili smo da su proteklih dana najpoznatije žene sveta birale najjednostavnije i najobičnije modele, koji na prvo mesto stavljaju udobnost.

 

Sve su se, međutim, poslužile istom modnom cakom ― odabrale su upečatljive komade, interesantnih dezena i boja i s umerenim oversized efektom i odlučile da ostatak odeće bude neutralan u pogledu boja. Obično ih nose uz skinny pantalone, čime se postiže fini balans, jer bi širi donji deo odeće učinio da figura izgleda šire. Tako je toplo pletivo postalo it komad koji "nosi" celu kombinaciju i sjajan je način da bez previše truda budete prava modna inspiracija.

 

Štaviše, Kendal Džener je pomerila igru na drugi teren: sve je rešila obukavši muški džemper s tufnama! Ovo su samo neki od modela koji su ovih dana ostavili utisak na nas.

 

1 / 8 Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker