tako se to radi!

(Baš) sva modna inspiracija koja vam treba za avgust: 3 ženstvena autfita kojima je Ana Ivanović protresla Instagram

0

Kako se obući za svaku priliku u poslednjim nedeljama leta, najbolje zna naša Ana Ivanović Švajnštajger

foto: Instagram
foto: Instagram

Najlepša penzionerka na svetu nastavlja da nas oduševljava!


Srpska teniserka Ana Ivanović već neko vreme uživa u mirnom porodičnom životu i ne nastupa na turnirima, ali svet i te kako prati šta radi i kako danas izgleda naša sportistkinja. A ona nikad ne razočara – uobičajeno lepa i nasmejana, Ana je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde iz dana u dan oduševljava svojim najnovijim fotografijama.

 

Iako ostaje odana odluci da ne otkriva previše o svom privatnom životu i ne deli fotografije dece, imamo priliku da vidimo da zaista uživa u sportskoj penziji i da često putuje sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, kao i da u svakom trenutku izgleda kao da pozira za neku naslovnu stranu!


Nekadašnja teniserka jednostavno briljira koja god prilika da je u pitanju i uvek je u korak s najnovijim trendovima, a ovih dana smo je videli u nekoliko fenomenalnih kombinacija koje mogu da vam posluže kao inspiracija.


Pre nekoliko dana, Ana se priklonila trendu Barbiecore, koji je proteklih nedelja ubedljivo najpopularniji među holivudskim lepoticama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ona je opredelila za dugačku suknju ravnog kroja, duboki model u nežnoj svetloroze boji, koji je kombinovala s belim halter-topom, savršenim izborom ako želite da istaknete ramena i izvajane ruke.

Sportistkinja je uz to ponela pink Jacquemus mini-torbu i bele sandale, a sve je upotpunila jednostavnim naočarima za sunce.


Umesto haljine – može i ovako!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Iako Ana nije otkrila za koju je priliku odabrala ovaj autfit, jasno je da u pitanju neki važan trenutak koji podrazumeva otmenost i eleganciju, a ona se opredelila za dvodelni komplet sastavljen od laganih lanenih komada bele boje. Kratak top sa tračicama, udobne pantalone ravnog kroja i visoke potpetice – sasvim dovoljno da ostavite moćan utisak! Ako još uz to ponesete i torbicu u nekoj efektnoj boji, efektan izgled je garantovan.

 

Ostalo nam je još malo leta, a kako se dani skraćuju, a večeri su sve prijatnije, Ana je spremno dočekala drugu polovinu avgusta!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ona je juče na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u laganim letnjim pantalonama i kratkom belom topu, ogrnuta jednostavnim belim džemperkom koji spremno čeka za slučaj da temperatura iznenada padne.

 

Dodajte tome bele patike, praktičnu torbu i kačket i spremni ste za sve!

 

 

 

makonda-tracker