vrući trend

Efektniji od kombinezona, lepši od letnjih haljina: 5 kompleta Anastasije Ražnatović koji odišu seksepilom

0

Pevačica Anastasija Ražnatović spada u najpraćenije poznate devojke na društvenim mrežama, a pažnju njenih fanova često privlače njene odevne kombinacije

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Anastasija Ražnatović, popularna pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, poznata je kao jedna od poznatih devojaka koje ne štede kad je moda u pitanju.

 

Ona nosi kreacije najluksuznijih svetskih brendova, kao i modele domaćih dizajnera, a u poslednje vreme je često viđamo u kompletima, koji su apsolutni hit ove godine.

 

  • Crna koža

 


Pevačica je nedavno pokazala dvodelni set sastavljen od komada od kože, što možda nije idealan izbor za leto, ali mnoge trendsterke ne mogu da mu odole, pa se tako i nedavno u kožnom kompletu pojavila i glumica Eva Longorija.


Anastasija je odabrala zatvorenu bluzu dugih rukava i duboku mini-suknju sa šlicevima koja podseća na ratničke kostime iz holivudskih filmova, sve je ukrašeno efektnim vezom u obliku pahulja i krstova.

 

  • Crno-belo

 


Tokom nedavno odmora na Ibici s novim dečkom Nemanjom Gudeljom, Anastasija je ponela više trendi kombinacija za svaki dan. Nama je posebno zapao za oko spoj minijaturnog topa na pertlanje i lepršave maksi-suknje, a identičan model primetili smo i na glumici Dragani Mićalović.

 

  • Neon

 

1 / 5 Foto: Instagram


Cecina ćerka nešto ranije nastupila je u monohromatskoj kombinaciji neonske nijanse zelene boje, a tada je odabrala kožni dvodelni set, sastavljen od kratkog topa koji podseća na grudnjak i dubokih pantalona širih nogavica.

 

 

  • Cvetno

 


Na jednom gradskom događaju, Anastasija se u maju ove godine pojavila u odelu sastavljenom od uskih dubokih pantalona i dugačkog blejzera, a odabrala je model cvetnog dezena i efektne crveno-narandžaste boje. Uz to je ponela i kratak top identičnog printa, a sve je upotpunila crnim sandalama i torbicom.

 

  • Cik-cak

 


Prošle godine, Anastasija se počastila brojnim putovanjima, a tokom odmora u Bodrumu pokazala je set sastavljen od topa dugačkih rukava koji se vezuje ispod grudi i dubokih pantalona. U pitanju je model retro dezena, sa raznobojnom cik-cak šarom.

 

 

makonda-tracker