decentni šik

Džeki Kenedi je bila LUDA za ovim modelom: Neobične sandale Lene Kovačević su vodeći trend ovog leta

1

Poznata kantautorka i džez pevačica jednostavno ne ume da napravi modnu grešku!

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana pretpremijera filma "Elvis", biografske drame o životu "kralja roka" Elvisa Preslija, ostvarenja čiju režiju potpisuje Baz Lurman.


Prva projekcija "Elvisa" u Srbiji okupila je veliki broj poznatih ličnosti, a među njima je bila i džez pevačica Lena Kovačević, koja je još jednom pokazala zbog čega spada u najbolje odevene zvezde naše javne scene.


Ona je za ovu priliku odabrala trendi haljinu crveno bele boje, ukrašenu svetloplavim detaljima, a u pitanju je model s rukavima 3/4 dužine koji se završavaju prugicama.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Lena je svoje šik izdanje upotpunila crvenom torbom većih dimenzija, a najinteresantniji deo njenog autfita je obuća za koju se očekuje da će apsolutno dominirati u narednom periodu.

 

Lena Kovačević
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ona je, naime, ponela jednostavne bele sandale s kaišićima, koje krasi tzv. kitten heel, a u pitanju stari trend koji se proteklih sezona postepeno vraćao da ove godine bio vrlo zastupljen u aktuelnim kolekcijama poznatih brendova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JWSolo (@j.wellington.solo)


Postpandemijska moda vratila nam je mnogo retro modela koji su bili vrlo praktični i udobni, pa je tako omiljena niska štikla Džeki Kenedi i Odri Hepbern ponovo in! Ona pruža svu eleganciju koja odlikuje vrlo visoke potpetice, ali je daleko zgodnija ako morate dugo da stojite ili hodate na štiklama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mass Shoes (@mass.shoes)

 

Mnoge popularne influenserke i holivudske zvezde već su prošetale u obući s kitten štiklama, a one su izgledaju vrlo efektno u svim varijantama — sandalama, cipelama, čizmama...

 

 

makonda-tracker