nema greške

Džej Lo zna kako da svi gledaju samo nju! Sjajan trik ako volite da nosite crno od glave do pete

0

Pevačica i glumica je žena u koju su uprti svi pogledi, gde god da kroči. Ovog puta – u najležernijem i najudobnijem izdanju na svetu!

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iznenadno venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka u Las Vegasu oduševilo je njihove fanove, a onda su nam danima mamili osmehe predivnim fotogafijama s romantičnog medenog meseca u Parizu. Međutim, dani poljubaca i nežnosti su iza njih i sada je vreme za – posao!


Nakon što su mediji javili da se par sada vraća svojim karijerama, paparaci su u Los Anđelesu spazili Džej Lo dok je izlazila iz plesnog studija, u društvu menadžera Benija Medine.

 

Latino diva za ovu priliku bila je odevena sportski i vrlo ležerno, u stilu koji joj najviše prija. Njenom odevnom kombinacijom dominira crna boja, a Dženifer se opredelila za jednostavne crne i duboke helanke dugačkih nogavica i krop-top kratkih rukava koji ističe njen savršeno izvajan stomak.

 

1 / 5 Foto: bjjteam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Uz to je ponela lagane crne patike za trčanje, a svoju all black odevnu kombinaciju "začinila" je vrlo efektnim konstrastom.


Naime, Džej Lo je ponela kratke bele čarape i jednu od omiljenih torbi iz njenog modnog "arsenala". U pitanju je Book Tote modne kuće Dior, model srednje veličine čija cena iznosi nešto više od 3.000 evra. Dženifer je tako monohromatsku eventualnu monotoniju "razbila" komadom boje karamele, od jutanog platna, koji krasi izvezen natpis L'Union Fait la Force.


Sve jednostavno i svedeno, a tako efektno!

 

 

makonda-tracker