raznežio se

Rasplakaće vas ovaj emotivni trenutak: Ben Aflek lio suze na rođendanskoj večeri sa Dženifer Lopez

1

Glumac je zaplakao, a zagrljaj i pažnju mu je pružila upravo supruga koja je slavila svoj dan. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Ben Aflek viđen je u suzama tokom proslave 53. rođendana svoje supruge Dženifer Lopez u Parizu.

 

Fotoreporteri su ga uslikali na večeri sa pevačicom i njegovo zajapureno lice ga je odalo. Činilo se da je bio vidljivo dirnut dok je razgovarao sa Lopezovom.

 

 

Njih dvoje su bili na romantičnoj večeri u gurmanskom restoranu La Girafe, koji se nalazi na Place du Trocadero ispred Ajfelove kule. U jednom trenutku, vidi se i kako Dženifer Lopez teši svog supruga, a ovaj nežni trenutak zabeležili su paparaci. Pevačica je slatko zgrabila Aflekovo lice i zagrlila ga kako bi ga utešila. 

 

 

Njih dvoje su proveli neko vreme u restoranu, a kada je Dženifer ugasila sveće, kako navodi reporter, oni su otišli u hotel, ali su u međuvremenu zastali sa obožavateljima koji su im poklonili suvenire. 

 

Zaljubljeni par se odlučio za tamnu garderobu, pa su oboje nestvarno izgledali.  Aflek je nosio crno odelo sa belom košuljom na dugmad koju je blago otvorio i napravio dekolte, a Dženifer se odlučila za haljinu sa izrezima na koju je dodala veliku bisernu ogrlicu.

 

 

Podsetimo da je par je fotografisan kako se ljube kao tinejdžeri u blizini Jelisejske palate. Tokom tog izlaska, viđeni su kako se popularni par smestio na klupi i uživao u emocijama. 

 

 

makonda-tracker