atraktivno

Uz minić i šorts nema boljeg izbora: Ravne sandale Dženifer Lopez koje će zauvek biti u modi

2

Najvatrenija holivudska zaljubljenica u vrtoglavo visoke potpetice Dženifer Lopez ovih dana sve češće bira ravnu obuću!

foto: L.Urman / Starface / Profimedia
foto: L.Urman / Starface / Profimedia

Da li zbog letnjih vrućina ili zbog opuštanja na medenom mesecu s Benom Aflekom, Džej Lo, koja ponekad nosi tanke štikle od 12 centimetara i kad ide s decom u šetnju, u poslednje vreme češće bira udobnost. Pre nekoliko dana videli smo je u vrlo šik PVC baletankama, potom i u običnim japankama, a sada se latino zvezda pojavila u večno trendi ravnim sandalama.


Nakon uživanja u Parizu sa svojim novim suprugom, Dženifer se uputila na italijanski Kapri, gde je održana humanitarni koncert, a pre njega je viđena u vrlo ležernoj odevnoj kombinaciji netipičnoj za njen stil.

 

Džej Lo je, naime, za večeru pre nastupa odabrala svetlucavu i kratku haljinu s retro printom u stilu sedamdesetih, koju krasi i pussy mašna. Kombinovala ju je prilično neočekivano: s "rimljankama" do kolena. U pitanju je kožni model ukrašen nitnama, koje su zaštitni znak "Valentinove" Rockstud linije za proleće i leto 2022. godine.

 

1 / 5 Foto: Ciao Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia


U pitanju je model letnje obuće koji se uporno vraća svake godine i spada u modne klasike, a obično se nosi u manje formalnim situacijama i uglavnom za dnevne prilike. Najbolje izgleda u kombinaciji s odećom mini-dužine, poput šortseva i kratkih sukanja i haljina, a jedan je od najudobnijih načina da se uživa u letu.

 

 

makonda-tracker