suvo savršenstvo

Mini, šik i TAKO ROMANTIČNO: Sveže zaljubljena Džej Lo očarala Italijane najlepšom haljinom ovog leta

1

Pevačica i glumica Dženifer Lopez ovih dana boravi u Italiji, a kad ste u ovoj zemlji izuzetan stil je obavezan. Kao da se to kod Džej Lo ne podrazumeva!

foto: @Roma / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: @Roma / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Latino zvezda Dženifer Lopez do pre nekoliko dana je sa suprugom i glumcem Benom Aflekom uživala u Parizu, gde su proveli medeni mesec, nakon čega se zbog jednog humanitarnog nastupa uputila na italijansko ostrvo Kapri.


Pevačica i glumica rešila je potom da iskoristi posetu ovoj zemlji za uživanje, pa je proteklih dana uglavnom šetala, služila se italijanskim specijalitetima i oduševljavala paparace na svakom koraku.

 

Iz dana u dan, Džej Lo nas oduševljava svojim modnim odabirima, a mnogi su primetili da je, otkad je rekla "da" Afleku, njen stil romantičniji nego ikada. Upravo je takva najnovija haljina u kojoj je ona viđena i koja je danas preplavila modne portale!

 

1 / 7 Foto: @Roma / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Dženifer je, naime, uslikana kada je sa članovima svog tima izašla na kafu, a za ovu priliku odabrala je mini-haljinu italijanske modne kuće Dolce & Gabbana. U pitanju je kreacija od kvalitetnog poplina iz kolekcije "Renesansa", koja je ukrašena cvetnim dezenom inspirisanim atmosferom i lepotom Sicilije. Haljina koja je oduševila Džej Lo ulepšana je krupnim crvenim cvetovima na beloj i svetloplavoj podlozi, uz dašak plavih i zelenih cvetova i odiše letnjom atmosferom i romantikom.

 


Šik model ima kvadratni izrez, široke bretele koje se vezuju na ramenima, lepršava je... sve ono na šta nas je Dženifer navikla ovih dana!

 

Dženifer Lopez
foto: Ciao Pix/MEGA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Latino zvezda kombinovala je ovu haljinicu s Hermes torbicom, a u pitanju je model Kelly u svetlobraon i bež tonovima, koja je izgledala savršeno u spoju s Gucci espadrilama podignute pete.

 

Dženifer Lopez
foto: Ciao Pix/MEGA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

makonda-tracker