očaravajuća

Dženifer Lopez se retko odvaja od nje: Skupocena torba Jelene Đoković koja je na Vimbldonu bacila tenis u drugi plan

0

Supruga glavnog favorita za osvajanje ovogodišnjeg Vimbldona stalno je u centru pažnje zbog svojih modnih odabira

foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića uspešno kombinuje pristupačne komade s najkusuznijom odećom i aksesoarima, a jedno od svojih efektnijih izdanja pokazala je ovih dana na Vimbldonu.


Branilac titule u u Londonu i srpski teniser Novak Đoković sinoć je na ovom turniru igrao protiv Holanđanina Tima van Rajthovena, kog je savladao posle četiri seta rezultatom 3:1.


Našeg sportistu tokom boravka u Engleskoj podržava porodica, a Novakova supruga Jelena ponovo je bila među najvatrenijim navijačima na tribinama.

 

Jelena je bila u centru pažnje kako zbog podrške svom dragom tako i zbog trendi izdanja u kom se pojavila, a u prvom planu su bile sitne lokne, koje direktorka Fondacije "Novak" jednostavno obožava i rado nosi u letnjim mesecima.


Budući da su temperature u Londonu ovih dana niže nego na našim prostorima, Jelena je ponela topao džemper, a odlučila se za sportsko izdanje — bele patike sa sivim detaljima, krem pantalone koje otkrivaju članke i laganu majičicu. Sve je začinila posebnim detaljem: torbom modne kuće "Dior" kojoj trendeseterke proteklih sezona ne mogu da odole!

 


U pitanju model Book Tote, čiji dizajn potpisuje Marija Gracija Kijuri, kreativna direktorka ovog brenda. Ona je otelotvorenje ležerne elegancije i dostupna je u četirima veličinama: mini, maloj, srednjoj i velikoj, a proizvodi se s različitim motivima i u različitim bojama.

 


Torba je predstavljena u kolekciji za leto 2018. godine i od tada spada u sam vrh najpopularnijih na planeti, a s raznim varijantama je viđamo u autfitima Dženifer Lopez i mnogih drugih svetskih zvezda.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Na "Diorovom" sajtu stoji da je cena veće verzije 2.700 evra, kao i da je namenjena nošenju dnevnih potrepština.


Jelena se opredelila za komad s vezom Toile de Jouy, kakav je usvojen jo na dvoru Madam Pompadur i do danas se vezuje za najviši francuski stil u dizajnu, a jedan je od simbola modne kuće "Dior".

 

 

Reč je o belom modelu kremaste nijanse koji je ukrašen sivim vezom i prugama i savršeno se uklopio s Jeleninim stajlingom.

 

 

 

makonda-tracker