efektno

Tako udobno, ležerno & sofisticirano! Modno izdanje kraljice Leticije u kojem izgledate bar 10 godina mlađe

0

Njena kombinacija jednostavno ne može nikoga da ostavi ravnodušnim jer je izabrala najpopularniju nijansu ove sezone. 

foto: EPA/Lavandeira Jr / POOL
foto: EPA/Lavandeira Jr / POOL

Španski kralj Felipe VI održao je govor dok su ga kraljica Leticija, i ćerke Leonor i Sofija slušale tokom ceremonije povodom Dana Galicije, u Španiji. 

 

Vrlo upečatljivi su bili stajlinzi devojčica koje su očigledno eleganciju i osećaj za modu nasledile od majke. Tako da je Leonor obukla midi haljinu u roze i crvenoj nijansi, dok se Sofija odlučila za nežnu svetloplavu kreaciju. 

 

Naravno, najviše pažnje je privukla kraljica Leticija, a kako i da ne bude tako kada njena kreacija jednostavno nije mogla ostati neprimećena. 

 

 

Odlučila se za zanimljivu kreaciju "A" dizajna koju porpisuje brend Vogana, a midi dužina je uz to savršeno stajala kraljici. Zašto je Leticija bila u centru pažnje? Odgovor se krije u nijansi njene haljine. 

 

Ona se odlučila za drečavonarandžastu boju haljine koja je jedna od najpopularnijih nijansi ove sezone. Ova boja nije bila jedini razlog koji je privukao pažnju, nego je i sama kreacija koja je Leticiji stajala savršeno. 

 

Na sve ovo je dodala i Karolina Herera salonke sa prevrnutom kožom i otvorenom petom u bež nijansi, a sve ovo je dopunila kožnom torbicom u sličnoj boji. 

 

Da li vam se dopada njena kombinacija?

 

1 / 3 Foto: EPA/Lavandeira Jr / POOL

 

 

makonda-tracker