praktična & šik

Nema trendi jula bez ovakvog izdanja: Maksi-haljina Borke Tomović savršena i za dan i za letnje veče

0

Efektna haljina koja odlično izgleda uz svaku vrstu letnje obuće, a može da se nosi u mnogim prilikama

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana promocija 28. Sarajevo Film Festivala, kojim je najavljen jedan od najomiljenijih festivala sedme umetnosti u regionu.


Događaju je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti iz naše zemlje, pre svega iz sveta glume, a među njima se našla i glumica Borka Tomović, koja je izgledala uobičajeno zanosno.

 

Zvezda "Crne svadbe", "Ubica mog oca" i "Istina i laži" prošetala je crvenim tepihom u tipično letnjoj odevnoj varijanti. Glumica je za ovu priliku odabrala maksi-haljinu, i to model zatvorenog okovratnika i sa malim karnerima umesto rukava, a u pitanju je komad koji se od kukova širi i pada pored tela dajući lepršavost koraku.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Borka se odlučila za tamnu i dezeniranu haljinu s floralnim motivima, što je savršen izbor u letnjoj sezoni, a upotpunila je svoje izdanje otvorenim sandalama.


Maksi-haljine su proteklih nekoliko sezona nezaobilazan odevni predmet u letnjim mesecima. Kako i ne bi bile kada je reč o komadu koji svakome stoji odlično, lako se kombinuje i čini da vreli dani budu prijatniji? Bez obzira na to jesu li jednobojne ili ih krasi neki print, one mogu da se nose u mnogim prilikama — od najležernijih do najsvečanijih, a odlično izgledaju sa svim tipovima letnje obuće: baletanka, otvorenim i zatvorenim sandalama, slingback cipelama, papučama, espadrilama..

 

 

 

makonda-tracker