za svaku sezonu

Nose se i po letnjim žegama i usred zime! Večno TRENDI SUKNJE koje se isplati imati u ormanu cele godine

0

Ako kupite danas bilo koju od ovih verzija omiljenog ženskog odevnog predmeta, moći ćete da je nosite i sutra i za nekoliko meseci!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ne postoji jednostavniji način od nošenja suknje da se postigne ženstven i šik izgled! One su praktične, udobne, uvek trendi, a uvek ih je lako kombinovati.


Suknje su omiljeni modni komad u letnjim mesecima, ali uz kvalitetne čizmice i jake čarape, one su vrlo rado nošene i tokom zime. Međutim, za to vam nisu uvek neophodni tipično sezonski modeli – postoje varijante koje se nose cele godine!

 

 


Jedan od vanvremenskih odevnih predmeta u ženskoj modi svakako je teksas suknja, koja se danas proizvodi u svim zamislim oblicima, krojevima, dužinama, širinama, s tregerima...


Da biste mogli da je nosite cele godine, ne birajte ni suknju od previše krutog i debelog džinsa, niti neku koja je preterano lagana, već odaberite neutralnu verziju i imate hit komad za sve sezone.

 

 

1 / 5 Foto: Instagram


Ovaj model postao je svojevrsni modni klasik! Duga ili kratka, jednobojna ili dezenirana, plisirana suknja je pouzdan način da suptilno privučete pažnju i da izgledate elegantno. Najpopulariji su modeli midi dužine i dubokog struka, a mogu se nositi i po danima najveće letnje žege i u zimskim mesecima.

 

Najbolje od svega je što je možete nositi vrlo ležerno...

 

 

... ali i kad vam je do doterivanja!

 

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Uglavnom se vezuju za poslovni stil i deo su ženskih business kompleta, ali suknje koje prekrivaju kolena i prate liniju tela odavno su izašle iz ovih okvira. Možete ih nositi i u nešto ležernijim situacijama kao što je izlazak na piće u večernjim satima, ali i kada idete na neko slavlje.


Odlično izgledaju kada se kombinuju "kontrastno" — crna suknja s belom košuljom je klasik!

 

 

U poslednje vreme sve češće se duboke pencil suknje nose s kratkim topovima tako da je otkriven samo delić stomaka, poznato je da nema greške kada u njih upašete majice i bluze, a najlepše izgledaju ako je gornji deo odeće pripijen uz telo kao one.

 

 

1 / 8 Foto: Shutterstock

 

Od kog god materijala, kakvog god kroja, suknja srednje dužine jedan je od najpouzdanijih načina da se ostavite utisak i budete odmereni u modi. Kao i u slučaju teksas modela, obratite pažnju na to da materijal ne bude previše tanak ili predebeo i ovakvu suknju moći ćete da nosite i u avgustu i novembru.

 

 


Ako ste savladali naš vodič za nošenje tufnica, vreme je da pazarite suknju ovakvog dezena! Prošle godine je Sara Džesika Parker fotografisana u očaravajućem krem modelu s krupnim crnim tufnama.

 

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Nesumnjivo su omiljeni su komadi sa sićušnim belim tačkama na navy ili crvenoj pozadini, a za kakav god stil da se odlučite — nećete pogrešiti ni u avgustu ni u januaru.

 


Tufnice se smatraju jednim od "instašik" modnih trikova, jer pružaju vrlo ženstven i otmen izgled, a pružaju odličnu priliku za kombinovanje boja. Jednostavno uparite jednostavnu jednobojnu majicu sa suknjom čije su tufne te nijanse i izgledaćete sjajno!

 

 

makonda-tracker