nema greške

Bez obzira na građu i godine: Plissé suknja stoji svima, a princeza Meri od Danske zna najbolji način da je nosite

0

Plisirane suknje midi dužine su večito trendi i pružaju razigran, ali vrlo otmen izgled, a princeza Meri demonstrirala je kako da ona izgleda još efektnije

foto: Martin Sylvest / AFP / Profimedia
foto: Martin Sylvest / AFP / Profimedia

Supruga danskog prestolonaslednika princa Ferdinanda princeza Meri od Danske spada u pripadnice evropskih kraljevskih porodica koje aktivno učestvuju u društvenom životu svojih zemalja i redovno posećuju javne skupove.


Tako je ona juče u Kopenhagenu prisustvovala otvaranju "Globalnog modnog samita" u Kraljevskoj operi, gde je predvodila međunarodni forum o održivoj modi.

 

Za ovu priliku princeza Meri je odabrala jednostavnu, ali vrlo upečatljivu odevnu kombinaciju. Njen statement komad svakako je bela plisirana suknja midi dužine, beli model ukrašen sitnim svetloplavim i krupnim crvenim cvetovima koji potpisuje brend Paul&Joe.

 

1 / 6 Foto: Martin Sylvest / AFP / Profimedia

 

Ovako efektnu suknju Meri je ponela maestralno: u spoju s bluzom bele boje i dugih rukava, kao i sa svetloplavim salonkama s visokim štiklama.


Danska princeza tako se pridržavala glavnog pravila za nošenje plisiranih i raznobojnih komada — ostatak odeće trebalo bi da bude monohromatski i najjednostaviji mogući, kako bi statement detalj posebno "odskočio", a izgled ipak ostao sveden.

 

 

makonda-tracker