ISTAKNITE ADUTE

Šta treba da nosite ako imate ŠIROKE KUKOVE, VIŠAK NA STOMAKU, VELIKE GRUDI? 7 trikova za VITKIJI IZGLED

0

Kilogrami su jedan od najvećih neprijatelja svake žene, a garderoba može da bude najveći saveznik ako znate kako da je iskoristite na pravi način.

foto: olgakimphoto/Shutterstock
foto: olgakimphoto/Shutterstock

Prividno vitkija linija može se postići pametnim odabirom odeće, a evo i koje trikove treba da primenite kako biste u tome i uspeli.

 

Ovo je 7 zakona kojih treba da se pridržavate ako želite da vas odeća učini vitkijima:

 

 

1. Zaboravite na plisirane pantalone i suknje

 

Plisirani i naborani delovi suknje ili pantalona dodatno će istaći vaš stomak i butine. Birajte pantalone koje su napred ravne jer će one da sakriju stomak i noge će da učine dužima. Takođe, birajte obuću koja nije u potpunosti ravna, već ima izdignutu petu, jer ćete tako izgledati više.

 

 

2. Istaknite ramena

 

Ukoliko želite da pogled skrenete sa kritičnih tačaka, ponesite majice ili haljine sa golim ramenima. Ramena su oduvek bila erogena zona, pa su samim tim privlačna muškarcima. To znači da će oni gledati u ramena, a ne u one delove koje želite da sakrijete.

 

 

Nosite majicu sa "čamac" izrezom, majicu koja pokazuje samo jedno rame ili bilo koji model majice koji razgolićuje ramena.


3. Izaberite adekvatan grudnjak

 

Grudnjak treba da vam bude čvrsto pričvršćen i oko grudi, ali i na leđima. Grudi će tako imati dobru potporu, a pomoćiće vam i da sakrijete "šlaufiće" na leđima.


4. Nosite dublji izrez oko vrata

 

Na taj način istaćićete lice i skrenuti pažnju na gornji deo tela. Ako imate velike grudi nosite V izrez, a ako imate male grudi najbolji izbor biće okrugli izrez.

 


5. Modni dodaci su uvek dobrodošli

 

Tokom leta je dovoljno da uz haljinu dodate neki detalj drećave boje, koji će skrenuti pažnju sa onog što ne želite da istaknete. Na primer, ako ste najjači oko struka i stomaka, nosite veliku ogrlicu i pantalone s jačim dezenom jer ćete tako da naglasite lice i noge, a pažnju ćete da odvratite sa srednjeg dela tela.

 

 

6. U trendu su farmerke sa dubokim strukom

 

Iz farmerki sa niskim strukom može da vam "ispadne" stomak, a to nikako nije lep prizor. Izaberite farmerice s višim strukom tamne boje koje će da suze noge.


7. Tunike su dobar izbor

 

Odličan izbor biće majice, tunike ili haljine sečene ispod grudi (kod mnogih žena to je najuži deo tela) koje se odatle šire. Stomak ćete takođe da sakrijete tako što majicu nećete da ugurate u pantalone ili suknju, već je nosite preko njih.

 

 

Birajte majice i tunike koje na predelu grudi imaju dezene koji će da skrenu pažnju s delova koje želite da sakrijete.

 

 

 

makonda-tracker