stil za desetku

Eto šta se desi nakon što stavi decu na spavanje! Stajling Blejk Lajvli emituje MOĆ i čini da izgleda kao MILION DOLARA

0

Holivudska lepotica Blejk Lajvli još jednom je dokazala zbog čega važi za jednu od najsimpatičnijih, ali i najbolje obučenih glumačkih diva

foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia
foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia

Jedna od najpopularnijih (i najlepših) holivudskih glumica Blejk Lajvli uvek nađe interesantan način da zablista na crvenom tepihu, bilo svojim modnim odabirom, bilo u društvu svog zgodnog supruga Rajana Rejnoldsa

 

Lepa plavuša stigla na reviju Majkla Korsa, u sklopu Nedelje mode u Njujorku, u takvom izdanju da bi se činilo da je upravo ona sišla s modne piste!

 

 

Blejk ovog puta društvo nije pravio Rajan, s kojim se obično pojavljuje na svim javnim događajima, već njena starija sestra Robin. Njih dve bile su glavne zvezde Korsove revije, a posebno se istakla, jasno, Blejk — a kako i ne bi?!

 

 

Glumica je ponela upravo komade s potpisom Majkla Korsa, iz njegove kolekcije za proleće/leto 2022. godine, a odabrala je moćan monohromatski stajling u svetloplavoj boji: krop-top, suknju pencil kroja, kao i pomalo oversized sako. Sve je začinila Kristijan Lobutin cipelama na štiklu sa kaišićima, kao i neizostavnim crvenim ružem.

 

 

Inače, kako je Blejk mama tri ćerke, Džejms, Ines i Beti, ovo je jedna od retkih večeri koje provodi bez njih! Kako je rekla za E! News, ovo je njena "prva noćna revija ikada, što je vrlo uzbudljivo".

 

Mogla sam da stavim decu na spavanje i onda da se u tajnosti iskradem napolje, a sad živim sasvim drugi život! — našalila se Blejk.

 

 

Osim nje, reviji su prisustvovale manekenke poput Irine Šajk, Emili Ratajkovski i Điđi Hadid, a glumica je otkrila kako je glamurozna nedelja mode sve suprotno od njenog uobičajenog kućnog autfita.

 

Sviđa mi se što nisam u pidžami. Sve ovo je jedan skroz viši nivo — u svom stilu je rekla Blejk, koja, kao i njen suprug, važi za jednu od duhovitijih holivudskih zvezda.

 

 

makonda-tracker