letnja inspiracija

Kraljica u PROVIDNOJ odeći? Može — ali samo ovako! Leticija od Španije je pronašla najlepšu košulju-haljinu ove sezone

1

Ako od bilo koje evropske plemkinje očekujemo da ponese nešto tako smelo kao što je transparentna odeća, to je definitivno supruga španskog kralja

foto: BALLESTEROS / POOL
foto: BALLESTEROS / POOL

Izabranica Felipea VI proteklih godina popela se na sam vrh liste najbolje obučenih članica kraljevskih porodica na svetu, a prelepa kraljica Leticija ne zaustavlja se na sticanju ove titule već ostaje na prvom mestu!


Španska kraljica, koja neumorno radi svakodnevno i sarađuje s brojnim organizacijama, iz dana u dan nas oduševljava svojim modnim odabirima, koji često spadaju u domen zabranjenog za njene "koleginice" iz drugih zemalja.

 

Nakon što je nedavno ponela haljinu sa izrezima koji pokazuju trbušnjake i u odeći mini-dužine, Leticija sada ima još lepšu i smeliju poslasticu — providnu košulju-haljinu!


Kraljevski par je juče u Nacionalnom muzeju "Prado" u Madridu uručio nagrade za doprinos kulturi svojim najistaknutijim sunarodnicima, a Leticija je za ovu priliku odabrala haljinu brenda Maje. Reč je o košulji-haljini nazvanoj Roane, koja je izrađena od lagane i organze roze boje.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

 

Krase je sedefasti dugmići i puna suknja, a posebno je interesantno to što je ona sasvim providna. Međutim, kako bi sve što treba ostalo skriveno od pogleda, postavu ovog komada čini jednostavna slip haljina bele boje, a Leticija je struk naglasila vezivanjem pojasa u efektnu mašnu.


Supruga španskog kralja upotpunila je ovo izdanje puder-roze papučama sa visokom štiklom, a ponela je i viseće minđuše sa smaragdima.

 

 

makonda-tracker