svima stoji

Skriva bar 7 kg, a stvara iluziju savršenog struka: Omiljena haljina kraljice Leticije nije to postala bez razloga

2

Supruga Felipea VI je kraljica Španije, ali i nekrunisana kraljica modne reciklaže, a jedna haljina joj je nesumnjivo najdraža. Nosila ju je mnogo puta, a već na prvi pogled jasno je zbog čega!

foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO pool
foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO pool

Kraljica Leticija od Španije prisustvovala je događaju u organizaciji Fondacije za zdravu kožu Španske akademije za dermatologiju i venerologiju.


Skup je održan tokom dana u Madridu, po vrlo toplom vremenu, a ovo je bila još jedna prilika da španska kraljica posegne za svojim omiljenim odevnim predmetom — šik haljinicom koju je do sad nosila više puta.

 

U pitanju je model brenda Carolina Herrera nazvan Maje Rayema, lepršav i asimetričan komad midi dužine koji je odavno rasprodat, budući da je deo starije kolekcije. Reč je o zelenoj haljini s efektnim cvetnim dezenom u ljubičastim i pink tonovima, koji ima V-izrez na preklop i nešto duže rukave.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO pool

 

U gornjem delu haljina je nešto komotnija, u donjem vrlo lagana i poletna, dok je struk rastegljiv i naglašen upečatljivim "žabicama". To je sjajan trik ako želite da "prelomite" figuru i napravite oblik peščanog sata, a ovakav kroj je praktičan i iz razloga što skriva eventualni višak na stomaku, kukovima i butinama.


Kraljica Leticija kombinovala je ovu toaletu s bež cipelama otvorene pete koje, takođe, potpisuje ovaj brend, a umesto decentnih minđuša kakve obično nosi ponela je TOUS viseće minđuše sa rubinima i krupnim smaragdima, koji su se sjajno uklopili uz haljinu.

 

 

makonda-tracker