damski, a ipak...

Španija je drhtala pod njenim štiklama! Haljina kraljice Leticije koja bukti od seksepila — na tako odmeren način

0

Još jedna stara haljina koju je španska kraljica ponela na sasvim novi način

foto: EPA-EFE/Javier Lizon
foto: EPA-EFE/Javier Lizon

Supruga kralja Felipea VI nekrunisana je evropska "kraljica reciklaže" kada je moda u pitanju — svako malo ona se pojavi u nekom starom odevnom komadu i zapravo ih više "vrti u krug" nego što kupuje novu odeću. Ipak, uvek izgleda besprekorno!


Najnoviji odevni predmet koji je španska kraljica Leticija "reciklirala" jeste kožna haljina brenda & Other-Stories, čija je cena prvobitno iznosila skoro 370 dolara.


Ona se ranije u njoj pojavljivala u septembru prošle godine na Festivalu umetnosti Famelabu, a pre toga u februaru 2019. na otvaranju 38. Internacionalnog sajma savremene umetnosti. Ovog puta nije je umetnost inspirisala da se seti svoje šik haljine za sve svečanije prilike, već ju je ponela na dodeli nagrada Retina ECO, koje se uručuju za dostignuća u borbi protiv klimatskih promena uz pomoć tehnologije.

 

1 / 6 Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia


Leticija se pojavila u svojoj kožnoj crnoj haljini midi-dužine, a iako koža nije najpopularniji materijal u letnjim mesecima, ona je izgledala vrlo šik i otmeno. U pitanju je kreacija koja odiše odmerenim seksepilom, a prepuna je interesantnih detalja poput efektnog V-izreza, rukava u kimono stilu, šliceva sa strane, pojasa sa okruglom šnalom koji ističe struk...


Dok je ranije nosila ovaj model s nude salonkama, Leticija od Španije sada je ponela elegantne crne sandale s kaišićima i visokim štiklama, a ponovo se odlučila za minimalnu šminku i nakit.


Jednostavno, a tako otmeno!

 

 

makonda-tracker