emotivni ispraćaj

Jedva su suzdržali suze: Kraljica Leticija i kralj Felipe ispratili ćerku na školovanje (FOTO)

0

Leonor, princeza od Asturije, otputovala je u Veliku Britaniju, gde će nastaviti školovanje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija od Španije spadaju u plemiće koji su izuzetno posvećeni porodici, a pored toga što svaki slobodan trenutak provode sa ćerkama princezom Sofijom i princezom Leonor, one ih često prate u javnim pojavljivanjima.


Zato španskoj kraljevskoj porodici posebno teško pada najveća novina u njihovoj svakodnevici: buduća kraljica i njihova starija ćerka Leonor obrazovanje nastavlja daleko od kuće.

 

 

Nakon što je završila privatnu školu Santa Maria de lo Rosales, odlučeno je da princeza od Asturije pohaća elitni međunarodni UWC Atlantic College u Velsu paralelno s još jednom obrazovnom ustanovom u Španiji. Paparacima nije promakao emotivni ispraćaj princeze Leonor.


Kralj, kraljica i mlađa princeza izgrlili su i izljubili Leonor na madridskom aerodromu i izgledali su vrlo emotivno. Ipak, emocije su se najjasnije videle na princezinom licu, koja je istovremeno bila i uzbuđena i tužna, a najviše je potrajao zagrljaj s mamom Leticijom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Porodica je, inače, veći deo avgusta provela na zajedničkom odmoru na Majorci, a pre izvesnog vremena su objavili da će se povući iz javnosti i na jednom privatnom imanju uživati u vremenu koje im je preostalo da budu na okupu.

 

Leonor od Asturije će poslednjeg dana oktobra napuniti 16 godina, a u Velsu će provesti dve godine.

 

 

makonda-tracker