noviteti

Klasični više nisu na 1. mestu: Ovaj kupaći će biti APSLOLUTNI hit leta 2022. godine

0

Za kratko veme su se "probili" u modnom svetu i sada svaka žena želi da ponese ovaj model na plaži. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sezona letovanja je počela. Kako se lepo vreme ušunja u živote, tako se probude maštanja o letovanjima, o odlascima na reke, kupališta, bazene i slično. 

 

Naravno da pre samog odlaska na kupanje svi se suočavaju sa izazovima - koji kupaći poneti, da li ove sezone pazariti novi, da li je potreban novi dizajn, da li ispratiti trendove. 

 

Mi vam predstavljamo modele kupaćih kostima koji će biti u trendu ove sezone, ali samo jedan dizajn će ovog leta biti najpopularniji na kupalištoma. 

 

1. Ukoliko nemate vremena da tragate za novim kupaćim kostimima onda se uvek možete "uhvatiti" za standardni model koji jednostavno nikada neće izaći iz mode, samo će u zavisnosti od sezone za trenutak padati u senku tada popularnih, koji ponekad neće svakome dobro stajati kao klasični bikini. 

 

 

 

2. Nezaobilazni jednodelni kupaći je uvek dobar izbor ukoliko želite da zablistate na plaži. Dakle, ako izaberete da obučete ovaj model bikinija, sigurno će mnogo pogleda biti uprto u vas. Ne samo da su ovi kostimi vrlo upečatljivi nego u isto vreme mogu sakriti nesavršenosti i istaći vaše atribute. 

 

 

3. Tu je i "kupaći sa korpama" koji su takođe uvek u trendu, ali u zavisnosti od dizajna njihov izgled može varirati. Žene se odlučuju za ovaj bikini kada žele na plaži da izgledaju damski i sofisticirano, jer kada na njega dodate i neku maramu za plažu vi ćete blistati. 

 

 

4. I model kupaćeg kostima koji će da ove sezona biti pun pogodak na plažama je bikini čij gornji deo dosta podseća na kratke top majice, kao i na top majice za treniranje. Širom sveta žene su poludele za ovim komadom i ako želite da budete u trendu i zablistate na kupalištu, onda je ovaj model kupaćeg za vas. 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker