(FOTO)

Njen BIKINI pršti od seksepila i IZDUŽUJE figuru: Severina stihovima i izazovnim morskim izgledom pozdravila leto

1

Severina je definitivno jedna od nekrunisanih kraljica stila, a njena izdanja sa plaže su nešto što je neophodno da vidite.

foto: Instagram
foto: Instagram

Severina Vučković privlači pažnju uvek svojim izgledom, odevnim kombinacijama, pojavom i stavom, a njene ideje su uvek nepresušna inspiracija, naročito u vrelim letnjim danima.

 

Pevačica je aktivna na Instagramu, pa je njen profil postao pravi katalog dobrog modnog ukusa i osećaja za lepo, a ovog puta nam je pokazala kako izgleda kada obuče jedan običan crni kupaći kostim i uživa na suncu.

 

Nemoguće je da ne komentarišete i ne primetite njenu figuru i ravan stomak, a ona toliko dobro izgleda da je opravdano i ako ste malo ljubomorni.

 

Seve je pozirala kod jedne stene u modernom kupaćem kostimu koji je naročito aktuelan ove sezone, ali čini se da je mogla bilo šta da obuče i opet bi bila isto zavodljiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Duge noge su u prvom planu, a čini se da ovakav donji deo može poslužiti i za vizuelno izduživanje figure, pa nemojte čekati već smesta nabavite sebi jedan sličan pre mora! 

 

Nedavno nas je iznenadila nesvakidašnjom kombinacijom za nastup, ali i savršenim odabirom za duge šetnje gradom dok je boravila u Madridu. Severina je ispod objave napisala stihove koji slave more, pa je jedino prikladno tako i završiti ovaj tekst.

Nema tih vulkana da mu snagu smore
Skršit svaku silu samo more mòre
Zato što sve mòre zorom da sve sore
Ribari su more i prozvali moooooRe

 

makonda-tracker