nerazdvojni su

Njihova bajka traje već 12 godina: Ovaj POZNATI GLUMAC je suprug očaravajuće Sofije Juričan

0

Jedna od najharizmatičnijih i najlepših srpskih glumica već devet godina je u srećnom braku s kolegom od kojeg se retko odvaja i na poslu i privatno

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Viđali smo ih zajedno u pozorištu, ali i ispred kamera, a privatno su nerazdvojni! Glumica Sofija Juričan (40) i dve godine stariji glumac Radomir Nikolić (42) upoznali su se davne 2007. godine, dok su radili na predstavi "Brod plovi za Beograd", a u ljubavnu vezu stupili su dve godine kasnije.


Kako je njihova ljubav rasla, par je rešio da se zakune u večnu ljubav, što su učinili 2012. godine, a od tada izgledaju sve zaljubljenije i retko ih možemo videti razdvojene i bez širokih osmeha.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Oboje iza sebe imaju bogate karijere, kako u pozorištu, tako i i na televiziji, a Sofija je stalni član Ateljea 212, dok Radomir često radi u ovoj ustanovi.

 

Zajedno su učestvovali u nekoliko projekata, između ostalog i u seriji "Zvezdara" i reklamama, a u duetu su nas više puta nasmejali u emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem". Deo njihove porodice je još patuljasti šnaucer Džoni Fabio, koji se i sam pojavio u nekoliko predstava, među kojima je i "Veliki Getsbi" u Madlenijanumu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofija Juričan (@sofijajurican) on

 

 

 

makonda-tracker