ne ume da pogreši

Dostojno PRVE DAME Francuske, zar ne? Brižit Makron stajlinzima za IZBORNI DAN najavila još 5 MOĆNIH MODNIH GODINA

1

U Francuskoj je juče održan drugi krug predsedničkih izbora, a ponovo je uz starog-novog predsednika Emanuela Makrona pažnju privukla njegova supruga

foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO, EPA-EFE/GONZALO FUENTES / POOL MAXPPP OUT
foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO, EPA-EFE/GONZALO FUENTES / POOL MAXPPP OUT

Emanuel i Brižit Makron glasali su juče su Le Tukeu, turističkom mestu na severu Francuske, a uveče slavili pobedu u drugom krugu predsedničkih izbora.


Makron, koji je dobio još jedan mandat, nosio je teget odelo s kravatom iste boje u obema prilikama, ali je njegova prva dama spremila dve odevne varijante za ovaj poseban dan.

 

Brižit, koja je poznata po tome što s lakoćom nosi odevne kombinacije koje zrače prepoznatljivom francuskom elegancijom i klasične kroje, ovog puta se opredelila za odeću u istom stilu, ali s detaljima koji je defitinitivno izdvajaju. Tako je postigla nezaboravne autfite i najavila još pet vrlo zanimljivih godina, kada je reč o praćenju njenog modnog izraza.


Par je najpre glasao u Le Tukeu, naočigled ogromnog broja okupljenih novinara i foto-reportera, a Brižit se pojavila u svetlosivom odelu i beloj bluzi.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/GONZALO FUENTES / POOL MAXPPP OUT

 

Prva dama odabrala je pantalone "na peglu" i ravnog kroja, dok je sako pomalo neobičan — reč je o nešto dužem modelu na preklop, kakvom se predviđa ogromna popularnost u narednim godinama.

 

Ramena su jedva primetno naglašena, dok je blejzer isto tako jedva uočljivo strukiran, a čitav look emituje samopouzdanje i poslovnu eleganciju. Makronova je uz to ponela nešto svetlije salonke s visokim štiklama i bež torbicu brenda Louis Vuitton.


Što se tiče odevne kombinacije u kojoj je par proslavio još jednu izbornu pobedu, Brižit i Emanuel su ovog puta bili usklađeni.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

 

Dok je Makron ostao u svom navy odelu, i njegova supruga pojavila se u odelu identične nijanse. Dok su pantalone istog dizajna kao one koje je nosila ranije tog dana, sako je u military silu, ukrašen srebrnim kopčanjem i srebrnom podignutom kragnom.


Sjajna najava za sve što nam Brižitini stilisti i ona spremaju za godine pred nama!

 

 

makonda-tracker