(anketa)

Kako zaseniti mini-suknju Brižit Makron? OVAKO! Modni sudar aktuelne i bivše PRVE DAME Francuske

0

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona u centru pažnje je u svakoj prilici... ali sada se pojavila nekadašnja prva dama i model Karla Bruni!

foto: Magali Cohen / AFP / Profimedia
foto: Magali Cohen / AFP / Profimedia

U bazilici Svete Klotilde u Parizu održana je sahrana uglednog francuskog novinara Žan-Pjera Pernoa, koja je okupila tamošnju elitu.


Među prisutnima se našla aktuelna prva dama ove zemlje Brižit Makron, supruga predsednika Emanuela Makrona, a ona je bila u društvu nekadašnjeg predsednika Nikole Sarkozija i njegove supruge Karle Bruni, njene prethodnice na mestu prve dame.

 

Brižit i Karlu nemamo često priliku da viđamo zajedno, ali svaki put demonstriraju nenadmašni francuski šik i pokazuju da su s razlogom modna inpiracija širom Evrope.


Brižit je ovog puta puta ostala odana klasičnom stlu i svom zaštitnom znaku: ponela je mini-suknju i jednostavan kapu do kolena s dvorednim kopčanjem, a sve je upotpunila salonkama s visokim štiklama i pismo-tašnom.


Karla Bruni je, s druge strane, odabrala malo ležerniji, ali i dalje formalan izgled — pojavila se u uskim kožnim pantalonama, visokim i ravnim čizmama, rolci i strukiranom blejzeru.
 

1 / 6 Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

 

 

makonda-tracker