vredno kopiranja

I za dan i za veče, za žene od 18 do 80 godina: Čokoladno izdanje Brižit Makron koje emituje ― MOĆ!

1

Prva dama Francuske poznata je po praktičnim odevnim kombinacama u poslovnom stilu koje se lako prilagođavaju različitim prilikama, a sada je uz mudar odabir obuće Brižit Makron demonstrirala još jedan takav autfit

foto: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona vredno radi kako se predsednički mandat njenog supruga bliži kraju, a sada je šarmantna Brižit posetila grad Bezanson i nedavno renoviranu "Kuću za porodicu", centar za porodice dece koja se trenutno leče.


Onaj ko nije prošao kroz ovo ne može da razume koliko je u takvim situacijama važno da porodica bude uz dete ― izjavila je tom prilikom Brižit Makron.


Renoviranje ove ustanove finansirala je fondacija na čijem je čelu upravo francuska prva dama, pa je ovo bio posebno važan događaj za nju, a za tu priliku odabrala je poslovni autfit koji odiše ležernošću.

 


Brižit je ponela braon odelo u nijansi čokolade koje je savršen spoj formalnog i neformalnog ― u pitanju je model klasičnog dizajna sastavljen od strukiranog sakoa efektnih džepova i pantalona ravnog kroja. Međutim, zahvaljujući boji, u pitanju je nešto ležernija varijanta odela, a Makronova ga je ponela uz jednostavnu belu košulju i tamnobraon šal. Da sve bude još udobnije i praktičnije za igru s mališanima i šetnju dvorištem, Brižit je odabrala kratke čizme u army stilu, čime je dodala još malo opuštenosti svojoj na prvi pogled strogoj odevnoj kombinaciji.

 

1 / 5 Foto: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Jednostavno, savršeno za žene koje žele da demonstriraju modno samopouzdanje, kao i za one kojima je dosta crne boje! Ukoliko nemate ideju kako biste svoje jednostavno i klasično izdanje mogli da učinite toplijim i oplementite ga, stručnjaci kažu da nema bolje opcije od biranja braon umesto crne boje.

 

Braon boja je sjajna alternativa crnoj, a ove godine su nam dostupne znatno složenije i uzbudljivije nijanse braon boje. To je boja pouzdanosti i stabilnosti, onoga čemu ljudi najviše teže u ovim nesigurnim vremenima. Braon boja opušta, pruža topao osećaj i podseća na povezanost s domom i porodicom ― istakla je nedavno za Refinery29 stručnjakinja za boje Kejt Smit.

 

 

makonda-tracker