mladalački & damski!

Umesto sakoa — IZNENAĐENJE! Brižit Makron za posetu modnom hramu pripremila posebno izdanje

0

Prva dama Francuske je žena koja ne mari za očekivanja okoline kada je stil u pitanju, pa tamo smelo nosi i mini-suknje i iznenađujuće komade u posebnim prilikama, a sada je još jednom pokazala da uprkos tome ne ume da pogreši

foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia
foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Brižit Makron, supruga predsednika Francuske Emanuela Makrona, neguje sveden i sofisticiran odevni stil, koji se umnogome oslanja na klasični francuski šik.


Bezbroj puta je pokazala kako izgleda najbolje moguće u klasičnom kaputu s dvorednim kopčanjem, kako nositi strukirani blejzer s najobičnijim skinny farmerkama, a sada se pojavila u komadu koji nije tipičan za njen svakodnevni stil.

Ona je u Parizu, u društvu predstavnika poznatih svetskih brendova, posetila izložbu Thierry Mugler: Couturissime, koja se održava u čast nedavno preminulom dizajneru Tijeriju Mugleru. Iako su izloženi komadi najekscentričniji i najavangardniji iz kreatorovog bogatog opusa, Brižit je ovog puta želela da ostavi utisak svedenošću i monohromatskim izgledom, pa je izostao čak i statement šal, kakve u poslednje vreme obožava da nosi.

 

1 / 5 Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia


Iako važi za zaljubljenicu u kožne pantalone, do sad nismo često imali priliku da viđamo Brižit u kožnim jaknama, a sada je ponela upravo jedan takav odevni predmet. Ona se na izložbi pojavila u kratkoj jakni od crne kože koja prati figuru, a zakopčanu ju je ponela preko crne haljine do kolena koja se sprega kopča izraženim rajsferšlusom. Uz to je rešila da ponese deblje crne čarape i svoj zaštitni znak kada je reč o obući — kratke čizme sa štiklom srednje visine.

 


Ako nas pitate, bez greške, kako nas je gospođa Makron i navikla!

 


 

makonda-tracker