tako to rade prve dame

I NOGE U PRVOM PLANU, i nenadmašna otmenost: Brižit Makron dala lekciju o DAMSKOM OBLAČENJU

5


Prva dama Francuske uvek je odevena u skladu s prilikom i privlači pažnju svojim stilom, a sada je pokazala svedenu kombinaciju s kojom je nemoguće pogrešiti

foto:  EPA-EFE/MICHEL EULER / POOL MAXPPP OUT
foto: EPA-EFE/MICHEL EULER / POOL MAXPPP OUT

U Jelisejskoj palati u Parizu juče je obeležen Međunarodni dan žena, a predsednik Francuske Emanuel Makron i prva dama Brižit Makron organizovali su dodelu nagrada Inicijative Marianne za ljudska prava.


Francuski predsednik pokrenuo je prošle godine ovu inicijativu radi jačanja ljudskih prava, kako u njegovoj zemlji, tako i širom planete, a ove godine je priznanja dobilo 15 žena sa svih kontinenata, koje se bore za slobodu i ljudska prava.

 

Francuska Republika ponosno vam želi dobrodošlicu na naše tlo, vaše bitke su i naše – poručila je laureatima Jelisejska palata.


Dobitnicima je priznanja uručio šef Makronovog kabineta Bris Blondel, koji je imao podršku prve dame Francuske Brižit Makron.


Supruga predsednika poznata je kao žena o čijem se stilu uvek naširoko priča i polemiše, a ona je i ovog puta ostala odana svojoj ljubavi prema svedenom oblačenju. Kao velika ljubiteljka mini-suknje, i ovog puta ju je ponela, i to u veoma interesantnoj verziji.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/MICHEL EULER / POOL MAXPPP OUT


Brižit se, naime, pojavila u prugastom kaputu vrlo tamne teget nijanse koji pada do kolena, a reč je o strukiranom modelu koji naglašava ramena i ima dvoredno kopčanje. Ispod njega nosila je haljinu istog dezena – model iznad kolena i zatvorenog okovratnika, koji je omogućio da sav fokus pređe na noge.
Uz ovaj efektan spoj nije rešila da ponese crne ili teget cipele, već upečatljive i lakovane salonke s vrlo visokim štiklama u braon boji.


Na taj način supruga Emanuela Makrona postigla je efektan balans i ni u čemu nije preterala – baš onako kako je navikla ljubitelje njenog stila!

 

 

makonda-tracker