wow!

Ovakav još niste videli! Džej Lo ima najotkačeniji džemper sezone, a uz maslinaste pantalone izgleda SPEKTAKULARNO

1


Na prvi pogled, ovaj komad je već viđen, ali njegov donji deo je sve samo ne običan!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez (52) obožava da pomera granice street style mode, a među omiljenim komadima su joj predimenzionirani i vrećasti, pretežno kada se radi o donjem delu odeće.


Koliko god da blista na crvenom tepihu, odevanje za svaki dan je ipak polje na kom se Džej Lo najbolje snalazi i ima odličan njuh da pronađe nesvakidašnju odeću i odevne predmete naizgled klasičnog dizajna koji imaju neki neobičan detalj.

 

Jedan od takvih komada svakako je džemper u kom je pevačica i glumica viđena u Los Anđelesu, dok je s verenikom Benom Aflekom bila u poseti agenciji za nekretnine preko koje kupuju luksuznu vilu od čak 50 miliona dolara.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Džej Lo je nosila vrlo komotne palazzo pantalone maslinastozelene boje, i to model s potpisom kuće Brunello Cucinelli, koji ima visok struk i napravljen je od vrlo laganog materijala.


Ipak, ove pantalone bile su u drugom planu, jer je pevačica uz to ponela najneobičniji džemper koji smo videli ove sezone!

 

 

U pitanju je kreacija brenda Tibi, takozvani aran pulover, koji je ukrašen vrlo efektnim i ukrštenim pletenjem, a napravljen je od stopostotne vune.

 

 

Efektan model u boji slonovače izgleda kao običan zimski džemper, ali je izrađen tako da omogućava koži da diše i kropovan je neobičan način — donji deo izgleda kao da je otrgnut i pocepan, što na vrlo upečatljiv način naglašava Dženiferin savršeno izvajan stomak i leđa.

 


Džej Lo je, kao i obično u svakodnevnim situacijama, nosila srebrne alke Dženifer Fišer, a tu su i ravne čizme na pertlanje i s platformom koje potpisuje brend R13.


Ovako ležernoj kombinaciji Dženifer je dala i malo glamura i skupoće jednom od njenih brojnih "birkinki", ovog puta u krem varijanti.

 

 

makonda-tracker