šik

Obično ne ponavlja odeću, ali OVO MORA! Omiljene pantalone Tamare Kalinić mogu da se nose od danas do oktobra

2

Jedna od najcenjenijih svetskih influenserki nosi komade isključivo iz najnovijih kolekcija, ali ni ona ne može odoli praktičnom komadu, pa je tako nedavno nosila pantalone u kojima smo je viđali i prošle godine

foto: instagram.com/tamara/
foto: instagram.com/tamara/

Srpska influenserka Tamara Kalinić jedna je od žena koje inspirišu, postavljaju trendove i među prvima na planeti nosi odeću prestižnih brendova Dior, Fendi, Gucci itd.


Bila je među prvima koji su poneli komade nastale u kolaboraciji Fendija i SKIMS-a Kim Kardašijan, a redovno zauzima posebno mesto u prvom redu modnih revija najcenjenijih modnih kuća, foto-reporteri se utrkuju da zabeleže njene modne kombinacije, kopira je pola planete...

 

Međutim, čak i neko toliko uticajan i uvek aktuelan u svetu mode ne odbacuje odeću čim je jednom obuče kako bi je zamenila novim predmetima — ono što joj posebno priraste za srce rado čuva i, kako smo ovih dana imali priliku da vidimo, jednako rado ponovo nosi!

 

1 / 17 Foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia


Nakon izuzetno napornog perioda i više nedelja mode širom sveta, Tamara se uputila na zaslužen odmor, najpre u Marakeš, a potom u Dubai. Ona je nastavila da se oglašava na Instagramu i pokazala svojim pratiocima svoj svakodnevni stil na ovom putovanju, a imali smo priliku da vidimo i jedan dobro poznat komad.

 

Ona je, naime, tokom opuštanja u Dubaiju, pozirala u kombinaciji zelene košulje koju je vezala iznad pupka i Chanel pantalona, vrlo laganog modela koji jednostavno obožava.

 

1 / 3 Foto: instagram.com/tamara/

 

Ove komotne pantalone širokih nogavica i nešto dubljeg struka vrlo su zgodne za toplije mesece, a praktične su jer mogu lako da se uklope i u sportski stil i uz nešto elegantnije varijante. Uz to, prikladne su čak i za relaksiranje na obali mora!


Isti model Tamara je nosila prošle godine tokom kratkog letovanja na Kapriju i u Rovinju, kada se više puta fotografisala u njima, a svaki put ih je kombinovala sa crnim gornjim delom odeće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Tada je pokala kako nositi ove crno-bele pantalone s topom bez bretela, a potom i s majičicom koja otkriva jedno golo rame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Međutim, sada vidimo da nije nužno držati se proverene crne boje i da i neka efektna nijansa može da ostavi utisak.

 

 

makonda-tracker