miu miu magija

Seksepilnije ne može! SVE influenserke (sem naše Tamare Kalinić) ponele IDENTIČNU mikro-suknju na istom događaju

0


Ne znamo kako je izgledalo kada su počele da se sreću i pozdravljaju, ali slutimo da je bilo urnebesno! U čemu je tajna mini-suknje koja je toliko oduševila najtrendi žene sveta?

foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako ste voleli mini-suknje, mikro-suknje će vas raspametiti!


Modna kuća Miu Miu predstavila je u oktobru kolekciju za proleće i leto 2022. godine, a jedan komad se odmah izdvojio. Reč je minijaturnoj plisiranoj suknji ili, kako je modni znalci opicuju, mikro-suknji s maksimalnim efektom.

 

Ovaj neobično-običan komad sadrži sav modni dar Miuče Prade, a on na prvi pogled podseća na suknju kakva je u zapadnim školama deo školskih uniformi, ali je jednobojna i izuzetno kratka.

 

 

Ona se nosi nisko, na kukovima, obično uz kaiš, a ima umetnute komade tkanine poput džepova koji vire ispod suknje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by paloma elsesser (@palomija)

 

Neporubljenja je, što znači da s donjeg dela vise tanušni končići, a čitav model je vrlo ležeran i ima određenu edgy crtu.

 


Proteklih meseci i nedelja više puta smo je videli u editorijalima modnih magazina, a modni pretraživač Lyst potvrđuje popularnost mikro-suknje: krajem februara je bilo oko 900 pretraga ovog odevnog predmeta dnevno, dok je na aplikaciji za kupovinu brenda Miu Miu potražnja skočila za 127 odsto!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRENDUS.COM (@trendus)


Ako je postojala bilo kakva sumnja u popularnost ove suknjice, tu su influenserke da je otklone – i to na vrlo simpatičan način!

 

 

Naime, u Parizu je 8. marta održana revija modne kuće Miu Miu na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen i zimu, a skoro sve it devojke došle su upravo u ovoj mikro-suknji!

 

1 / 6 Foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Većina se odlučila za bež model i nosile je s crnim i braon kaiševima, a nekolicina je odabrala sivu varijantu. Sve su ponele ovaj komad su kombinaciji s kropovanim gornjim delovima odeće: košuljama, topovima, džemperima i, što je najvažnije, sve su izgledale prelepo.

Nije poznato da li je ovo marketinški i unapred dogovoren potez, ali je svakako interesantan prizor, a zanimljivo je to što je naša influenserka Tamara Kalinić među retkima koji ipak nisu želeli da izgledaju kao svi ostali i upeca se na najočigledniji Miu Miu mamac ove sezone.

 

Tamara Kalinić, Miu Miu
foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je kratku košulju i jaknicu ponela sa suknjom ravnog kroja iz iste kolekcije, a kombinovala ju je sa zlatnim sandalama koje je ponela preko čarapa.

 


 

makonda-tracker