modna inspiracija

Ne ulazite u april bez njih! Tamara Kalinić ima NAJTRENDI PANTALONE za proleće – pristupačne su, prelepe i TAKO UDOBNE

2

Srpska influenserka uvek je u korak s najnovijim trendovima – ili nekoliko koraka ispred, pa je tako već ponela model pantalona koji će u narednim mesevima biti svuda!

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih influenserki planete Tamara Kalinić među prvima na svetu nosi komade najprestižnijih modnih kuća i daje svoje predloge za njhovo kombinovanje.


Zato ni čudi što je među prvima ove godine ponela kargo pantalone, koje će biti jedan od vodećih trendova u sezoni pred nama.


Tamara, koja je već neko vreme stanovnica Pariza, ovih dana uživa u Nedelji mode u tom gradu, i ne propušta revije čuvenih brendova, ali i u trenucima opuštanja izgleda stilizovano kao da će svakog trenutka sresti horde paparaca.
Takva je i jedna odevna varijanta koju je predstavila na Instagramu i koja odiše prolećnim raspoloženjem i pokazuje da je Kalinićeva spremna za sezonu pred nama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Ona je pozirala u kompletu koji čine kargo pantalone i safari jaknica, koji se i ovog proleća vraćaju na velika vrata. Tamara je odabrala neobičan model pantalona ravnih nogavica s velikim džepovima, koji se spreda kopča samo jednostavnim rajsferšlusom, a i one i tanka jakna su neutralne bež nijanse. U pitanju su komadi s potpisom brenda Acne Studios, koji holivudske lepotice jednostavno obožavaju, a kombinovala ih je sa otvorenim sandalama s blok-petom i bež torbicom. Tu je i neutralni krop top uz telo, koji čitavom autfitu daje prizvuk kraja devedestih.

 

Na nedavno održanoj reviji brenda Off-White, kojom je predstavljena poslednja kolekcija nedavno preminulog dizajnera Virdžilia Abloa, Tamara je nosila slične pantalone, ovog puta širih nogavica, a i tada ih je kombinovala s kratkim topom i sandalama kvadratnog oblika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Kargo pantalone, jedan od glavnih činilaca military stila, najavljene su kao model koji će i tokom proleća 2022. biti dominantan.

 

 

Obično se nose u spoju s patikama, ali one i te kako mogu da se uklope u neke elegantnije i seksepilne varijante, pa ih mnoge trendseterke poput Kim Kardašijan nose s visokim potpeticama, bez obzira na to jesu li u pitanju čizmice, salonke ili sandale.

 


Najbolje izgledaju u spoju s kratkim gornjim delom odeće, kako ih je ponela Tamara Kalinić, ali mogu vrlo lepo da izgledaju i s rolkama, duksevima, običnim majicama s aplikacijama... kako god da zamislite ako se odlučite za pravi model!
 

 

 

makonda-tracker