da li vam se dopada?

Prekršila modno pravilo, a ipak DOMINIRALA: Tamara Kalinić u teksas komadima koji će osvojiti proleće 2022. godine

2

Ona je prema modnim kritičarima istupila i iskombinovala dve nijanse koji su prema njima zabranjeni za uklapanje, ali je influenserka uspela da kompletan autfit iznese na neverovatan način. 

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Influienserka Tamara Kalinić na svom Instagram nalogu podelila je fotografije na kojima je odevena u teksas komade koji će postati ultimativni trend u sezoni koja nam dolazi. 

 

Ona je odlučila da obuče 3 komada koji svaki na svoj način doprinosi kompletnom doživljaju njenog autfita. 

 

 

Kalinićeva je odlučila da ponese teksas biciklističke koje su se nazirale ispod njenog gornjeg komada garderobe i koji su stavljale naglasak na njene savršeno izvajane noge. Ovaj komad je odličan za devojke koje žele da naglase svoje mišiće, jer se u njima posebno ističe kvadriceps. 

 

Naravno da treba obratiti pažnju i na njenu dugačku teksas jaku koju je ona ustručila širokim pojasom, te tako istakla struk. Rukave je zavrnula što je dodatno dalo na neobičnosti i ostavilo notu street style-a. 

 

Ona je uz sve iskombinovala i duboke bež čizmice koje su pomerile granicu ovog autfita, te tako od relativno sportske dimenzije donele novu — ženstveniju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Podsetiomo na nedavno dešavanje kada se istakla srpska influenserka. Naime, modna kuća Miu Miu je predstavila u oktobru kolekciju za proleće i leto 2022. godine, a jedan komad se odmah izdvojio. Reč je minijaturnoj plisiranoj suknji ili, kako je modni znalci opicuju, mikro-suknji s maksimalnim efektom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRENDUS.COM (@trendus)

Tako su se u Parizu 8. marta na reviji modne kuće Miu Miu na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen i zimu, sve it devojke došle su upravo u ovoj mikro-suknji!

 

Većina se odlučila za bež model i nosile je s crnim i braon kaiševima, a nekolicina je odabrala sivu varijantu. Sve su ponele ovaj komad u kombinaciji s kropovanim gornjim delovima odeće: košuljama, topovima, džemperima i, što je najvažnije, sve su izgledale prelepo.

 

Nije poznato da li je ovo marketinški i unapred dogovoren potez, ali je svakako interesantan prizor, a zanimljivo je to što je naša influenserka Tamara Kalinić među retkima koji ipak nisu želeli da izgledaju kao svi ostali i upeca se na najočigledniji Miu Miu mamac ove sezone.

Tamara Kalinić, Miu Miu
foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker