Maslinasti kaput tako izgleda najlepše

Uklopite ove boje i DOMINIRAĆETE na svakom koraku! Tamara Kalinić je otkrila SAVRŠEN prolećni look za svaki dan

8


Za milanske ulice — samo najbolje! Srpska influenserka najzapaženija je na događajima koji zahtevaju eleganciju, ali njen svakodnevni stil izaziva još više divljenja!

foto: Instagram
foto: Instagram

Influenserka Tamara Kalinić jedna je od najcenjenijih u svom poslu, a za t je nedavno dobila još jednu potvrdu — američka kompanija za veb marketing Launchmetrics svrstala ju je u top 10 svetskih influenserki 2021. godine, rame uz rame s Kjarom Feranji, Lenom Mafuf, Emom Čemberlejn, Ksenijom Adonts...


Ona uživa u plodovima svog rada, a nakon nedelja mode održanih u Milanu i Parizu, ona se vratila u italijanski grad, gde uživa u sunčanim zimskim danima, kao i obično stilizovana za desetku.

 


Juče je tako pokazala jedan svoj ležerni street style autfit koji svako lako može da kopira na svoj način, a koji predstavlja još jedan primer jednog od Tamarinih najvećih talenata: kombinovanja boja! Srpska influenserka pohvalila se svojom novom tobom modne kući Gucci — modelom nazvanim Bamboo 1947, komadom modne istorije koji je ponela oko struka i čija cena iznosi vrtoglavih 3.250 evra!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Iako je torbica najvažniji deo ove Tamarine odevne kombinacije, nama je posebno za oko zapao kaput koji je odabrala, vrlo elegantan model maslinastozelene boje i dugačkih oštrih revera s po jednim dugmetom. U pitanju je nešto duži i komotniji kaput, savršen za brojne prilike, a čuvena trendseterka ponela ga je kao komad za svaki dan, u spoju s maslinastim pantalonama sa džepovima.


Ove nijanse, tipične za jesenje i zimske mesece, obično se nose uz tamniju odeću, ali se Tamara dosetila da svoj stajling učini zabavnijim i efektnijim tako što će svemu dodati svetao džemper.

 

 

Na taj način učinila je svoj stil prikladnim i za proleće i živahnijim, a izbor je pao na još jedan odevni predmet brenda Gucci. Reč je o kropovanom kardiganu koji krasi monogram i upečatljivi perforirani motiv romba ove kuće iz tridesetih godina prošlog veka. Ovaj vuneni džemper, za koji treba izdvojiti čak 1.600 evra, vrlo je nežne kremaste nijanse, pa se odlično kombinuje s maslinastim, zelenim i braon tonovima, ali bi i bilo koji običan beli džemper bio sjajan dodatak ovakvom autfitu.
 

 

makonda-tracker