direktno s piste

Nose je i žene i muškarci, neobična je i NEODOLJIVA: Torbica Tamare Kalinić koja preti da promeni istoriju mode

3

Najavljena je za jesenju sezonu, ali srpska influenserka jednostavno nije mogla da joj kaže "ne".

foto: Instagram
foto: Instagram

Uvek aktuelna, uvek u korak s trendovima ili koji korak ispred — postavljajući ih, srpska influenserka Tamara Kalinić ne prestaje da nas iznenađuje i oduševljava praktičnim modnim odabirima.


Nakon niza vrlo elegantnih odevnih kombinacija, Tamara je od uzbudljivih nedelja mode odmarala u čarobnom Marakešu, gde je birala nešto ležerniji stil, pre nego što se uputila u Dubai.

 

Ona nam je ovih dana pokazivala svoje casual autfite za prijatan odmor, a jedan od najefektnijih je onaj sastavljen od retro klasičnih farmerki ravnog kroja i lagane bele košulje šireg kroja i puf rukava. Proslavljena influenserka ponela je uz to aksesoar o kom će se tek pričati u narednim mesecima: neodoljivu Pradinu tobicu u obliku trougla.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Krajem februara, italijanska modna kuća Prada predstavila je na Nedelji mode u Milanu svoju kolekciju za jesen i zimu 2022, ali je interesantna torbica mesecima ranije osvojila srca trendsetera — i muškaraca i dama.

 


Ona je lagana, trodimenzionalna i oblikom podseća na čuveni logotip ovog luksuznog brenda, a nastala je kao rezultat saradnje kreativnih direktora Prade Rafa Simonsa i Mijuče Prade, kao prêt-à-porter komad inspirisan utopijom. Ona je novi način interpretacije upečatljivog i istorijskog stila ove modne kuće, a dobija se s kaišem s prugama. Na torbici se nalazi reljefni logo, koji je vrlo nenapadan, s obzirom na to da je čitav model u istom obliku , a izrađena je od kože.

 


Neobična torba u obliku trougla dostupna je u crnoj, beloj i žutoj nijansi i košta 2.200 dolara, dok je ona napravljena od saffiano kože 200 dolara skuplja. Prada je ponudila i nešto pristupačniju verziju od tekstila, za koju je potrebno izdvojiti nešto 1.790 dolara.

 


Počinje li era trouglastih torbica? Saznaćemo uskoro...

 

 

makonda-tracker