u stilu zvezde

Jedan detalj će vam se DOPASTI — ili ćete ga PREZIRATI: Kombinezon Demi Mur u Parizu čini čuda za figuru i emituje MOĆ

0

Kada se Demi Mur pojavi na Nedelji mode u Parizu, znamo da to neće proći neprimećeno i neopaženo — naprotiv! Holivudska glumica zna perfektan način da svojim neobičnim stilom nađe sklad između neobičnog i šik, a da to izgleda u isto vreme moćno.

foto:  Marechal Aurore/ABACA / Abaca press / Profimedia
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca press / Profimedia

Glumica Demi Mur već godinama važi za jednu od holivudskih diva koje su nezaobilazne na modnim revijama širom Evrope i Amerike, a neretko ume da nas oduševi ili (ne)prijatno iznenadi neobičnim odevnim kombinacijama. Nekada čak ni njen stil nije u prvom planu; setimo se samo Fendijeve revije kada su se svi pitali šta se to dogodilo s njenim licem...

 

 

To je učinila i ovog puta — u gradu mode, prestonici Francuske, na predstavljanju dizajnerske kolekcije Yves Saint Laurent, u sklopu Nedelje mode u Parizu, koja će se održati do 8. marta.

 

Demi je bila jedna od najpoznatijih zvanica na predstavljanju kolekcije za jesen i zimu 2022./2023, čiji zaštitni znak su tamne haljine, kombinezoni i odela. 

Ovi odevni komadi savršen su izbor za vizuelno sužavanje figure, ali i izdužavanje iste kada se nose s visokim štiklama.


Baš u skladu s ovom modnom temom je Demi i birala svoj stajling za reviju.

 

 

Ona je birala crni kombinezon sa vrtoglavim dekolteom, koji ne podnosi nošenje grudnjaka (u klasičnim modelima), sa vrlo diskretnim dezenom vertikalnih pruga i zlatnom dugmadi.

 

1 / 5 Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca press / Profimedia

 

Ispod predimenzioniranih nogavica vide se sandale-platforme s otvorenim prstima, a jedan detalj posebno je neobičan: kratne kožne rukavice YSL u plavoj boji, koje je ukombinovala uz lančić s dragim kamenom u istoj nijansi!

 

 

 

 

makonda-tracker