IMATE LI IH?

Ovog proleća će se nositi na bezbroj načina: Retro pantalone koje su IZNENADA postale najpopularniji model sezone

0

Jedan kultni model pantalone ove sezone beleži veliku popularnost, a poznate devojke, trendseterke i influenserke uveliko ga uklapaju u razne odevne kombinacije, od ležernih, preko elegantnijih, do poslovnih!

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Često se dešava poslednjih godina da se u modu vraćaju davno zaboravljeni, retro komadi sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih... Trendovi i moda su cirkularnog tipa, pa smo živi svedoci toga da su neki komadi bili in, zatim postali omraženi i out, a onda se vratili na velika vrata u naše ormare!
 

Zbog toga se neretko isplati čuvati stare komade odeće ili obuće (pod uslovom da su i dalje nosivi), jer ćete u svoj autfit uneti dašak i retro i inovativnog. Jedan kultni model pantalona ove sezone beleži veliku popularnost, a poznate devojke, trendseterke i influenserke uveliko ga uklapaju u razne odevne kombinacije, od ležernih, preko elegantnijih, do poslovnih.

 

U pitanju su čuvene cargo pantalone, prepoznatljiv model military stila, sa širim nogavicama i džepovima sa strane. Nemojte misliti da njihova širina i kroj znače da ne moraju biti seksi, naprotiv!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Tačno je da cargo pantalone odlikuje komforan kroj, ali to je samo njihov dodatni plus, jer udobnost je jedan od imperativa nove modne sezone. Iako su do skoro bile zaboravljene, model koji su krajem devedesetih i početkom devedesetih proslavile Bijonse, Britni Spirs i Kristina Agilera vratio nam se u velikom stilu.

 

Dok su ga one nosile s krop-topovima i uskim majicama, nešto drugačiji trendovi savremenog doba daju nam i veće šanse za eksperimentisanje i raznolikost u oblačenju.

 

 

Nose ih i sestre Hadid, Lili Rouz Dep, Kendal Džener, Kim Kardašijan, ali i brojne Instagram zvezde.

 

Kako ih nositi?

 

  • Ranije su bile najpopularnije u maslinastozelenoj nijansi, a i ove sezone je to slučaj. Nećete pogrešiti ni sa bež bojom, ali i crnom, ružičastom i bebiplavom.

 

 

  • U susret letu, idealno je nositi i modele od materijala kao što su lan, pamuk ili tanji teksas.

 

 

  • Krop-topovi uopšte nisu nužni s širim pantalonama (ali mlađe devojke se mogu odlučiti i za njih). Izgledaćete odlično i sa oversized komadima, iako bi na prvi pogled delovalo da široko + široko nije dobar izbor. Naprotiv, supertrendi je!

 

  • Za elegantnije prilike možete birati i bluze s puf rukavima, ali i košulju, sako...

 

 

  • Ne nose se samo s patikama, već i cipelama na štiklu, bilo kojom ravnom obućom...

 

Za šta god da se odlučite, izgledaćete sjajno i u kežual i u ženstvenijem izdanju.

 

 

makonda-tracker