majka i ćerka

Sličnost je ogromna, lepota — NEVEROVATNA: Sindi Kraford i Kaja Geber prošetale pistom i bacile modni svet u TRANS

0

Jedna od najcenjenijih žena u svetu modelinga Sindi Kraford proslavila je nedavno 56. rođendan, a sada se vratila na pistu s više nego upola mlađim manekenkama, među kojima je i njena ćerka, i još jednom opravdala svoj status.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nedavno preminuli modni dizajner, kreativni direktor modne kuće Louis Vuitton i osnivač milanskog brenda Off-White Virdžil Ablo pre smrti je radio na svojoj poslednjoj kolekciji, koja je ugledala svetlo dana tri meseca nakon njegovog preranog odlaska.

 

Linija ženske odeće koju je radio za Off-White prikazana je na pariskoj Nedelji mode, a u čast dizajneru koji je iznenada preminuo nakon bitke s rakom koju je skrivao od najbližih pistom su prošetala neka od najvećih imena modelinga i svetske scene.

 

Među njima je teniserka Serena Vilijams, kao i Naomi Kembel, Karli Klos, Điđi i Bela Hadid, Džoan Smols, Kendal Džener, a tu su bile i najzapaženije — Sindi Kraford (56) i njena ćerka Kaja Gerber (20).

 

1 / 6 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


Živa legenda modelinga i jedna od najvećih zvezda devedesetih Sindi Kraford nosila je veličanstvenu suknju iz tri nivoa višeslojnog tila i kratku jaknicu preko majice s aplikacijom, a još jednom je prošetala samouvereno, opušteno i pokazala zbog čega je i danas među najcenjenijima u ovom poslu.

 

 

Njena ćerka Kaja Gerber nosila je žutu majicu s natpisom "POP" i puf-haljinu mini dužine koja se završava kratkim šlepom.


Sindi i Kaja se često i rado pojavljuju zajedno i jedna drugoj su najdraže koleginice, a mlada manekenka je nedavno istakla da nikad Krafordovu nije gledala kao supermodela, već samo kao mamu.

 

Ja poštujem to što moja mama nogama čvrsto stoji na zemlji. Svi me pitaju kako je to kad ti je majka Sindi Kraford, ali supermodel Sindi Kraford nije bila moja mama jer ona zaista bila uspešna u razdvajanju posla od privatnog života — objasnila je Kaja.

 

 

makonda-tracker