Udobne & šik

Nose ih u bezbroj kombinacija: Pantalone za kojima je poludelo pola svetskih trendseterki

2

Jednostavne su, vrlo udobne, a tako šik! Mogu da se nose i u sportskim varijantama i u poslovnim stajlinzima i jednako su efektne i sa štiklama i s patikama.

foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Među brendovima koji je proteklih godina očarao poznate trendseterke bez sumnje jedan od omiljenih je The Row, iza kog stoje poznate glumice i bliznakinje Ešli i Meri-Kejt Olsen.


Za vrlo kratko vreme, ova kuća osvojila je srca najpoznatijih zaljubljenica u modu, pa svakodnevno slavne ličnosti viđamo u njihovim komadima, a jedan ih je u poslednje vreme posebno oduševio — pantalone za koje modni portali pišu da su najisplativija investicija.

 


U pitanju su pantalone niskog struka i širokog kroja, koje imaju oštre nabore i veoma su udobne. Na poznatim devojkama uglavnom viđamo dva ovakva modela, a Dženifer Lorens, Megan Markl, Rouzi Hantington-Vajtli i najveća zaljubljenica u The Row Hejli Biber odabrale su pantalone nazvane Igor.

 

Reč je o modelu napravljenom od laganog materijala — dostupne su verzije od providnog pamuka, svile i lana, koji je tek toliko čvrst da je jasna silueta.
Drugi model je Phoebe, zimska varijanta ovih pantalona izrađena od mešavine viskozne vune, a u njemu je nedavno viđena Kendal Džener.

 

Kendal Džener
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Slavne lepotice uglavnom kombinuju ovaj model s kropovanim gornjim delovima odeće, a Hejli Biber nedavno je viđena kako nosi model Igor s kratkim džemperkom iste boje i braon kožnom jaknom s reverima sa shearling teksturom.

 

Hejli Biber
foto: PRJ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

makonda-tracker