urban i trendi stil

Svaku kombinaciju čine NADMOĆNOM: Sandale Šarliz Teron koje odlično stoje i devojkama i ženama u pedesetim

1

Kako istaći figuru na suptilan način, a istovremeno odisati seksepilom i elegancijom? Šarliz Teron ima proveren modni trik i izgleda savršeno!

foto:  CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: CraSH/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oskarovka Šarliz Teron gostovala na 37. Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari, gde je održana i dodela nagrada American Riviera Award. Jedna od najlepših glumica sveta nagradu je uručila svojoj popularnoj koleginici Kristen Stjuart.

 

 

I dok je Kristen, koja je obeležila 2021. godinu ulogom ledi Dajane u filmu Spenser, nosila haljinu od tila koju potpisuje modna kuća Šanel (i koju Di verovatno nikad i ne bi nosila), Šarliz Teron nam je ponovo pokazala nešto drugačije kad je moda u pitanju.

 

Dobro je poznato da Šarliz ima specifičan modni stil koji gotovo uvek nailazi na pohvale, bilo da je u pitanju ležerni stil za svaki dan ili neki modni trik koji bi svaka zaljubljenica u trendove mogla iskopirati. 

 

Ovog puta Šarliz je blistala u svetlucavoj mini-haljini sa resama, u kombinaciji pink, zelene i srebrne boje. Ona je, na neki način, smanjila efekat ove party haljine tako što je ispod nje ponela crnu rolku i time napravila kontrast koji je, zapravo, imao velikog efekta i učinio stajling još zanimljivijim!

 

1 / 4 Foto: Imagespace / Zuma Press / Profimedia

 

Što se tiče obuće, 47-godišnja Šarliz je obula prelepe sandale koje odišu ženstvenošću i tako su jednostavnog a elegantnog modela da ga mogu nositi i mlađe devojke i zrele žene. I sve će izgledati fenomenalno i glamurozno!

 

 

Šarliz je ovim stajlingom akcenat stavila na svoje atletski građene noge, pa još jednom dokazala kako žena na pragu pedesete može suptilno istaći figuru i izgledati tako elegantno u isto vreme.

 

 

 

makonda-tracker