KAD SE KAMERE UGASE...

Žene uzdišu za njim, ona ne može da ga SMISLI: Znate li zašto Šarliz Teron NE PODNOSI najpoželjnijeg muškarca na svetu?

0

Možda bi neko na prvi pogled pomislio da ne postoji razlog da se najlepša glumica i najlepši glumac Holivuda loše slažu, ali oni su živ primer toga da su neke razlike i konflikti nepremostivi

foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Apokaliptična akcija "Pobesneli Maks: Auto-put besa" (Mad Max: Fury Road) reditelja Džordža Milera ostvarila je brojne uspehe od 2015. godine, te je tako dobila čak deset nominacija za Oskara. U ulozi pobesnelog ratnika Maksa našao se Tom Hardi, koji već godinama važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sveta, a u ovoj filmskoj franšizi zamenio je Mela Gibsona, koji je lik Maksa odigrao pre četiri decenije!

 

 

U ulozi imperatorke Furioze našla je oskarovka Šarliz Teron, a pored njih u filmu glume i Nikolas Hoult, Rouzi Hantington-Vajtli, Zoi Kravic, Rajli Kio i mnogi drugi...

 

Ipak, uprkos svim uspesima, snimanje ovog filma nije proticalo lagano i glatko. Krivci (ili zaslužni) za to jesu upravo glavni glumci, Šarliz Teron i Tom Hardi, a njihov nategnut i napet odnos već godinama je tema svetskih medija.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

U odlomku nove knjige Kajla Bukanana Šarliz je govorila o tome zbog čega joj je bilo toliko naporno da radi s Hardijem — mada bi to priželjkivale brojne žene širom sveta.

 

— Ne želim se opravdavati za loše ponašanje, ali snimanje ovog filma bilo je zaista teško — rekla je Teronova.

 

Dž. Hjuston Jang, urednik produkcijske kuće Open Road Entertainment, govorio je da par nije hteo ni da se pogleda ako kamera nije uključena. Šarliz je dodala kako je samo htela da preživi na setu, te da se osećala jako uplašenom.

 

1 / 9 Foto: ZapatA/MEGA/Profimedia

 

Jedanput je njihov loš odnos dostigao kulminaciju kad je Hardi kasnio tri sata na set, dok je Šarliz stigla na vreme. Ona je toliko burno reagovala da je usledio pravi verbalni okršaj.

 

Kaznite ovog kretena sa sto hiljada dolara za svaki minut kojim je zavlačio filmsku ekipu — navodno je vikala glumica, a kada je Hardi to čuo, burno i agresivno je reagovao.

 

Od tada, tvrdi Šarliz, osećala se veoma ugroženo, te joj je dodeljena producentkinja od koje senije odvajala.

 

 

Ovo nije prvi put da glumica govori o lošem odnosu sa Hardijem.

 

Kako sam čula, on nije takav na snimanju svakog filma – čujem da je imao dobra iskustva. Možda je film ispao tako kako jeste jer smo se toliko mučili jedno s drugim, a naši likovi su morali da se muče jedno s drugim. Da smo se dobro slagali, možda bi film ispao deset puta lošije — kazala je Šarliz.

 

 

makonda-tracker