(FOTO)

Ne znamo da li smo je IKADA videli u OVAKVOM izdanju: Šarliz Teron uslikana u crnom MINI-BIKINIJU na grčkom ostrvu

2

Oskarovka Šarliz Teron se u društvu porodice uputila na grčko ostrvo Paros, gde je uslikana u izdanju u kakvom je nikad ne viđamo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica, oskarovka i dobitnica brojnih nagrada poreklom iz Južne Afrike, holivudska diva Šarliz Teron uslikana je na letovanju na grčkom ostrvu Paros.

 

45-godišnja glumica pokazala je vitku liniju tokom odmora, što inače ne radi, i zaista je retko viđamo u ovako otvorenim izdanjima. Ona je uslikana u crnom bikiniju na jahti na Parosu, a nove fotografije brzinom svetlosti obišle su svet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Top Celebs (@topcelebs13)

 

Zgodna glumica u Grčku je otputovala sa ćerkama Džekson (9) i Ogust (5), a s njima se našao i misteriozan muškarac, koji im se pridružio tokom vožnje Egejskim morem.

 

Glumičin PR ostao je nedostupan za medije, pa niko ne zna da li je u pitanju možda njen novi partner, prijatelj ili samo poznanik. Teron, inače, ne krije da uživa, a tu se našla i njena majka Gerda Maric.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @admiringamazingwomen

 

Nedavno je glumica imala modno pojavljivanje u Dior stajlingu, oduševila je kritičare u neobičnoj crno-beloj kombinaciji, a ni njeni ležerni autfiti nikad ne budu neprimećeni.

 

 

makonda-tracker