probajte što pre

Kako nositi letnju haljinu u novembru? Samo ovako! Modni trik Šarliz Teron koji pruža lepršavost i dašak romantike

0

Ukoliko ste obožavateljka haljina od laganih materijala koje lepršaju dok koračate i okrećete se i na suptilan način naglašavaju figuru, nema razloga da ih ne nosite i u hladnijim mesecima. Čuvena oskarovka pronašla je vrlo praktičan način da i letnja satenska haljina izgleda prikladno usred jeseni!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Šarliz Teron (46) prisustvovala je pre nekoliko dana otvaranju nove prodavnice čuvenog brenda švajcarskih luksuznih satova Breitling u Njujorku, kada je sve ostavila bez daha vrlo šik modnim izdanjem.


Slavna oskarovka ponela je elegantnu maksi-haljinu od satena koja je pripijena u gornjem delu, a od struka se širi i pada lepršajući u hodu. Interesantno je kako je Šarliz kombinovala ovaj komad — s kratkim crnim čizmama modne kuće Saint Laurent i dugačkim crnim blejzerom. Pored toga što je napravila efektan kontrast, glumica je uspela da tipično letnji komad prilagodi jesenjem stilu i ostavi sjajan utisak.

 

1 / 3 Foto: ZapatA/MEGA/Profimedia


Ovo je, inače, trik koji je Šarliz Teron koristila više puta i koji je jedna od glavnih tajni njenog stila.

 


Tako je glumica u decembru 2019. godine na jednom pojavljivanju povodom promovisanja filma Bombshell ponela slip haljinu midi dužine čiji je rub ukrašen čipkom, u nijansi sličnoj dugačkoj toaleti koju je nosila pre nekoliko dana. Šarliz je tada odabrala salonke, ali je ključni komad ovog autfita — strukirani crni blejer s lažnim džepovima!


I nekoliko godina ranije, oskarovka je primenila ovu svoju malu "caku", kada je gostovala u emisiji Today Show, pojavila se u šarenoj midi haljini s karnerima koju krase svetli tonovi, a sve je začinila crnim sandalama i, ponovo, strukiranim sakoom crne boje.


Prošle godine je na sličan način razmišljala kada je prošetala čuvenim plavim tepihom dodele Filmskih nagrada po izboru kritičara, a tada je uski crni sako prekrivao veličanstvenu svetlucavu toaletu brenda Celine.

 

Šarliz Teron
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

 

makonda-tracker