(FOTO)

NJEN MALI TRIK KAKO BITI PRIMEĆEN I U OBIČNOM ŠOPINGU: Sportsko izdanje Šarliz Teron izmamilo poglede Los Anđelesa

0

Kežual izdanje Šarliz Teron izmamilo je poglede posmatrača zbog jednog odevnog komada.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna glumica Šarliz Teron sa ćerkom August uslikana je tokom šopinga u šoping centru Westfield Century. Oskarovku možemo gledati u njenom najnovijem filmu F9, a slobodno vreme provodi u šetnjama, šopingu i izlascima u losanđeleske restorane.

 

Nedavno smo je videli na premijeri filma u klasičnom crno-belom stajlingu, a pre toga obučenu u Dior.

 

45-godišnja glumica poreklom iz Južne Afrike dobro se potrudila da i ona i njena ćerka budu dobro zaštićene zaštitnim maskama, s obzirom na vladanje pandemije virusa korona. Njih dve krenule uslikane su na parkingu tržnog centra, držeči se za ruke, a kežual izdanje Teronove izmamilo je poglede posmatrača zbog jednog odevnog komada.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

U pitanju su trendi helanke u dve boje: crna i metalik nijansa, što uklopljeno čini pefektnu kombinaciju nijansi. Helanke su, inače, sportski odevni komad koji Šarliz obožava da nosi, a ovaj dvobojni model definitivno privlači pažnju, u isto vreme je i praktičan i efektan. Uz njega je uklopila široki duks sa kapljačom crne boje i crne patike sa belim đonom. Pogledajte i kakve je patike sa potpisom modne kuće Prada nedavno nosila uz totalno drukčiji stajling.

 

Šarliz je nosila i naočare za sunce sa belim okvirom, a preko ramena je nosila crnu torbicu sa zlatnim lancem. Malena August takođe je bila sportski obučena i nije se odvajala od mame.

 

Podsetimo, Šarliz Teron je stariju Džekson usvojila 2021. godine, a mlađu August 2015.

 

 

makonda-tracker