pravi pogodak

Udobno, šik, a tako elegantno: Šarliz Teron demonstrirala uz kakvu obuću UVEK treba nositi KILOTE

1

Oskarovka Šarliz Teron nikada ne greši, a njen crni autfit je jedna od glavnih tema dana u modnom svetu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Šarliz Teron obožava sportska, ležerna izdanja, a u helankama i patikama je možemo videti gotovo uvek ― sem kad zasija u nešto elegantnijim autfitima.

 

Oskarovka je stigla na gostovanje u emisija Džimija Kimela u Los Anđelesu u uvek pogodnom all black autfitu. Izgledala je sasvim šik i bez greške, a glavni utisak ostavile su pantalone koje su već nekoliko sezona pravi hit i treba imati bar jedne u ormaru.

 

U pitanju su kilote (culotte) pantalone, koje svaki stajling čine efektnim, a obožavaju ih i brojne kraljice, od Leticije, preko Maksime, do Ranije.

 

 

Kilote, ipak, treba kombinovati uz pravu obuću, a Šarliz je demonstrirala kako je najbolje to uraditi.

 

Najbolje izgledaju upravo s visokim potpeticama, jer njihova dužina nije prikladna uz ravnu obuću, pošto često može vizuelno skratiti figuru, a čak je i proširiti.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Šarliz je svoje kožne crne kilote marke Celine, sa efektnom zlatnom dugmadi, kao i tankim crnim kaišem sa zlatnom kopčom, ponela klasičnu crnu košulju.

Odabrala je i perfektnu obuću: sandale s tankim kaišićima i visokom potpeticom, a iako je i sama visoka 177 cm, uspela je u tome da joj figura izgleda dodtano izduženo.

 

 

 

makonda-tracker