STIL DIVE

Idealna i za leto i za POZNU JESEN: Šarliz Teron u maksi-haljini koja čini da izgleda — apsolutno ČAROBNO

0

Modna čarobnica Šarliz Teron i ovog puta je demonstrirala kako jednostavan, a elegantan stajling bez mane treba da izgleda

foto: ZapatA/MEGA/Profimedia
foto: ZapatA/MEGA/Profimedia

Oskarovka Šarliz Teron bila je gošća na otvaranju prodavnice brenda satova Breitling u Njujorku, a čini se da je skrenula pažnju na sebe čim se pojavila na Medison aveniji.

 

Prelepa glumica pojavila se u jednostavnom, a superefektnom stajlingu koji, izgleda, fenomenalno može da se uklapa i na zimu i na leto, uz zimsku ili letnju obuću.

 

 

Kako je glumica visoka 177 cm, ona obožava da nosi dugačke haljine, a one joj idealno pristaju. Za otvaranje radnje luksuznih satova Šarliz je birala maksi-haljinu od satena, bele boje, a uz nju je ponela crni blejzer. Od obuće je birala crne špicaste čizme sa potpeticom, crnu satensku torbicu i srebrni sat marke Breitling.

 

Šarliz Teron
foto: ZapatA/MEGA/Profimedia

 

 

 

Iako je ova haljina prilagođenija letnim danima, Šarliz je i u kasnim novembarskim danima izgledala kao čarobnica u satenskom modelu, koji se odlično kombinuje i sa sandalama, ali i, kako je ona demonstrirala, sa čizmama.

 

Šarliz Teron
foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia

 

makonda-tracker