idu uz (skoro) sve

I stil za svaki dan može da bude MODNA MAGIJA! Farmerke kraljice Ranije od Jordana su model bez kog nema trendi jeseni

0

Duh sedamdesetih osvaja svet mode, i nezaustavljiv je! Iako je jordanska kraljica ponela ove teksas pantalone sa  cipelama sa štiklom, one izgledaju jednako efektno s kratkim čizmama, ali i s patikama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako se ime njenog supruga kralja Abdulaha pojavilo u Pandorinim papirima, kojima je otkriveno da je jordanski kralj tokom Arapskog proleća kupio nekoliko nekretnina u Malibuu, Londonu i Eskotu u vrednosti od čak 100 miliona dolara, kraljica Ranija ne krije se iza zidina kraljevskog kompleksa Al Makar.


Ranija od Jordana nije u svom prvom pojavljivanju u javnosti nakon ovog skandala komentarisala aferu o kojoj bruji planeta, a reklo bi se i da je bila odlično raspoložena.

 

 

Ona je posetila prostorije "Tirkizne planine", međunarodne nevladine organizacije koju je osnovao britanski princ Čarls, gde je razgovarala sa zaposlenima i upoznala se s njihovim radom. U Jordanu, ova organizacija se bavi negovanjem tradicionalnih zanata i veština, a kraljicu Raniju posebno je zanimao program za mlade, koji su joj predstavili svoje rukotvorine.


Dizajn inspirisan jordanskom kulturom je uvek poseban ― stoji na zvaničnom profilu jordanske kraljice na Instagramu u opisu fotografije nastale tokom posete ovoj organizaciji.


Za ovu priliku, Ranija je odabrala nešto ležerniju odevnu varijantu nego inače. Budući da je supruga jordasnkog kralja poznata po poslovnom stilu i eleganciji, pravo je osveženje videti je u street style autfitu, a njen izbor je ovog puta pao na jednostvan spoj majice i farmerki. Gornji deo odeće je u vrlo tamnoj nijansi roze boje, dok su farmerke od tamnog teksasa zvoncare brenda Chloé.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Iako na prvi pogled deluje kao da je Ranija želela da izgleda nešto skromnije u svom prvom pojavljivanju nakon skandala, u pitanju je skupocen model ― cena ovog komada od džinsa iznosi čak 1.340 dolara, a u pitanju su farmerke visokog struka s linijama na nogavicama koje pojačavaju izluziju izdužene figure. Nogavice se šire u oblik zvona ispod kolena, a iako ovaj model pantalona izaziva podeljena mišljenja on je bez sumnje doživeo veliki povratak u modu proteklih sezona. Sve više dizajnera predstavlja upravo zvoncare kao neizostavan deo svojih kolekcija, a ukoliko se ― kao kraljica Ranija ― odlučite za duboki model, imate priliku da deluje više i mršavije, kao i da sakrijete eventualni višak u predelu stomaka i da činite da struk izgleda uže. Ipak, sa zvoncarama treba biti oprezan jer širenje nogavice iznad kolena nije preporučljivo za niže devojke, da ih ne bi vizuelno skratio i raširio.

 


One su vrlo zahvalne za kombinovanje, pa se mogu nositi u različitim varijantama, a Ranija ih je ponela s kožnim salonkama modne kuće Jimmy Choo i svetlobraon Nile torbicom s dugačkim kaišem modnog brenda Chloé.

 

 

 

makonda-tracker