must have

Ide i uz patike i uz štikle! Kraljica Ranija u prljavolila kaputiću od 40 evra koji se nosi na bezbroj načina

0

Ranija od Jordana poznata je kao neko ko maestralno kombinuje komade najskupljih modnih kuća s odećom pristupačnih brendova, a sad je pokazala da ključni deo stajlinga može da bude vrlo povoljan — ako umete da odaberete

foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga jordanskog kralja Abdulaha II u svakoj situaciji je na visini modnog zadatka, a tako je bilo i prilikom posete Ženskoj zadruzi u Balki.


Kraljica Ranija posetila je predstavnice ove organizacije kako bi se informisala o programima koji podržavaju žene u ruralnim područjima i prilikama za njihovo zapošljavanje.


Ona je za ovu priliku odabrala vrlo trendi odevnu kombinaciju, čiji je glavni komad prljavolila kratak kaput savršen za prelazno vreme. U pitanju je model jednog vrlo pristupačnog brenda koji ima prodavnice širom sveta, a cena kaputića koji je Raniji zapao za oko iznosi svega 40 evra. Reč je o svetlom komadu s velikih džepova u obliku kvadrata i u safari stilu, koji krase braon dugmići, a naglašava struk uz pomoć jednostavnog pojasa. Kaputić je malo komotniji i vrlo praktičan jer omogućava slojevito oblačenje ispod njega, a zgodan je i kao jedini sloj preko osnovne odevne kombinacije u toplim danima.
Ranija od Jordana kombinovala je ovaj model s poslovnim crnim pantalonama ravnog kroja i nogavicama koje otkrivaju članke koje potpisuje brend Alexander Wang i s belim patikama.

 

1 / 4 Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia


Kao i obično, ona nije preterivala s nakitom, pa se odlučila samo za biserne minđuše i prstenje koje obično nosi, dok je za šminku odabrala jedva primetne lila tonove, čime je dodatno naglasila kaput.


Savršena kombinacija za svaki dan, ali zamenite patike lila salonkama i dodajte kvalitetnu tašnu i eto besprekornog poslovnog autfita!

 

 

makonda-tracker