bez njega jesen nije potpuna

Naglašava siluetu, nema komada s kojim se ne slaže: Mantil Viktorije Bekam koji će se nositi i za 50 godina

0

Nakon boravka u Njujorku, modna dizajnerka Viktorija Bekam uslikana je na aerodromu, a gde god da se uputila ― jasno je da je bila najbolje odevena!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorija Bekam (47) kraljica je (pre)dugačkih pantalona! Žena koja je popularizovala retro trapez-nogavice proteklih godina nepogrešivo ih nosi i izgleda sjajno, a njeno najnovije izdanje bez sumnje će vas inspirisati.


Kreatorka i supruga Dejvida Bekama viđena je juče na njujorškom aerodromu "Džon F. Kenedi", gde je sama prošetala pored paparaca u jednostavnom i interesantnom autfitu. Ona je nosila svoj zaštitni znak ― dugačke pantalone sa širokim nogavicama koje prekrivaju obuću, a opredelila se za karirani model kojim dominiraju smeđi tonovi. Viktorija je kombinovala ovaj komad sa svetloplavom košuljom i ključnim delom ove odevne varijante: crnim mantilom.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Čuvena Poš Spajs opredelila se za crni trenč, koji je na prvi pogled jednostavan i klasičan, ali ga krase sitni detalji koji ga čine neobičnijim komadom nego što smo navikli s ovim mantilom. Tu su veliki džepovi i nitne na više mesta, a Viktorija je struk naglasila uz pomoć pojasa.


Kao i obično, Bekamova je nosila naočare za sunce, a sada se opredelila za jednostavan model crne boje, dok je u ruci nosila bordo tašnu u poslovnom stilu.
 

 

makonda-tracker