postiže to s lakoćom

Torbica slavne Srpkinje i najlepše odelo 2021! Kraljica Ranija pomera granice ženske elegancije na TAKO ZABAVAN način

1

Dani kada su princeze i kraljice nosile samo elegantne haljine davno su iza nas, a svetski poznate plemkinje sve češće se pojavljuju u odelima. Ako nas pitate, najlepše je pronašla Ranija od Jordana!

foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Baš kao i španska kraljica Leticija i švedska princeza Viktorija, jordanska kraljica Ranija al Abdulah obožava dobro krojena ženska odela!


Zato je za nedavnu posetu Učiteljskoj akademiji u Amanu, koja je nazvana po njoj, odabrala upravo dvodelni komplet sastavljen od pantalona i sakoa, ali daleko od toga jedna od najbolje odevenih kraljica planete nosi bilo šta i neki već viđen i običan model. Ona je poznata po tome što klasičan stil nosi uz detalje i "obrte" koji čine autfit zabavnijim i ženstvenijim i po tome što je u korak s trendovima, ali pod njenim pravilima, a takav je i ovaj stajling.

 

Kraljica Ranija odlučila se za maslinastozeleno odelo, koje čine pantalone ravnih nogavica i dugačak blejzer koji se zakopčava samo jednim dugmetom, a krase ga detalji vrlo svetle nijanse maslinaste na rukavima, u predelu struka i na delu revera.

 

Ovo nije prvi put da supruga jordanskog kralja bira military look, ali je verovatno najefektniji, naročito kada se uzme u obzir kako ga je kombinovala: s belom košuljom vertikalnih tamnoljubičastih pruga brenda Plan C, burgundi salonkama s belim kaišićima modne kuće Malone Souliers i predivne strukturisane ručne torbice naše proslavljene dizajnerke Roksande Ilinčić u istoj burgundi nijansi. Iste je boje i jednostavna zaštitna maska, a jordanska kraljica sve je upotpunila zlatnim visećim minđušicama.

 

1 / 5 Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia


Dakle, sve što je potrebno — pored neverovatnog odela punog zanimljivih detalja koji skreću pogled i čine poslovni stil još upečatljivijim — jeste da maslinastozelenoj dodate komade i aksesoare u nekoj upečatljivoj boji iz jesenje palete i fenomenalan utisak je zagarantovan.

 

 

makonda-tracker