očaravajuće

Ranija od Jordana zna kako da ostavi utisak: Romantična kaput-haljina zbog koje bi Kejt Midlton skočio puls

2

Ako ne znate kako da se obučete za neku svečanu priliku da biste izgledali vrlo atraktivno i elegantno, a ujedno svedeno, ovakav odevni komad je odličan izbor, naročito ako se opredelite za kroj i detalje po uzoru na kraljicu Jordana

foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jordanska kraljevska porodica ovih dana je domaćin "kolegama" iz Velike Britanije, odnosno princu Čarlsu i vojvotkinji od Kornvola Kamili Parker.
Britanski kraljevski par prvi put se uputio na dalje putovanje od početka pandemije virusa korona, a izbor je pao na Jordan i Egipat.


Kako to obično biva kad god se negde pojavi supruga jordanskog kralja Abdulaha II, očaravajuća kraljica Ranija glavna je tema od početka ove posete, pre svega zahvaljujući vrlo elegantnom stilu.

 


Ona je za doček gostiju iz Vindzora odabrala veoma efektno izdanje: krem kaput-haljinu čiji gornji deo izgleda kao blejzer, strukirana je i od kukova pada u vidu plisirane suknje ispod kolena. Ranija od Jordana ispod haljine ponela je efektnu belu bluzu, dok je vitku figuru naglasila i uz pomoć zlatnog kaiša. U skladu s tim, odabrala je zlatnu pismo-tašnu brenda Louis Vuitton i Dior salonke sa zlatnim štiklama.

 

1 / 8 Foto: PPE/Royal House / Sipa Press / Profimedia

 

Zanimljivo je to što je najpoznatija ljubiteljka haljina ovakvog kroja Kejt Midlton, snaha princa Čarlsa, koju smo proteklih godina često viđali u najzanimljivijim modelima kaput-haljina.

 

Čarls i Kamila je najpre trebalo da posete Jordan na proleće 2020. godine, ali je zbog izbijanja pandemije virusa korona putovanje odloženo.

 

 

makonda-tracker